Δεν βάζουν μυαλό οι Σκοπιανοί ! ! !

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΩΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΕΛΟΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΕΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ..
    ΚΙΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ….ΑΜΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Έλληνες, το γεωγραφικό και εθνικό κατασκεύασμα που ακούει στο όνομα Σκόπια με την βοήθεια των αμερικανών, τούρκων, αλβανών και ιδίως εγχώριων ανθελλήνων έφτασε σε σημείο να αλλοιώσει όλη την Ελληνική ιστορία, με μόνο σκοπό την επεκτατική βλέψη των αμερικανώτουρκων, έτσι ώστε να δημιουργήσουν την παγκόσμια πύλη ελέγχου καυσίμων της μαύρης θάλασσας και κατά επέκταση της Κασπίας.

    Οι σκοπιανοί δεν είναι άλλο από μια μάζα σλάβων, αλβανών και νεοβούλγαρων νεοκομιτατζίδων που νομίζουν ότι, με το να φωνάζουν Μακεδονία και να καίνε Ελληνικές σημαίες θα γίνουν Έλληνες Μακεδόνες και θα αλλάξουν έτσι την ιστορία των 2500 χρόνων και βάλε, του τόπου αυτού.

    Σκοπιανοί, όπου και εάν βρίσκεστε, όπου και εάν αναπνέετε θα πρέπει να θυμάστε ότι, στους Έλληνες δεν χωράνε λεονταρισμοί και απειλές, διότι εμείς οι Έλληνες δεν φοβηθήκαμε να τα βάλουμε με Θεούς, πόσο μάλλον να αντιμετωπίσουμε υπανθρώπους σαν και εσάς.

    Καλό θα ήταν, να προσέχετε με ποιους θέλετε να τα βάλετε και από ποιους θέλετε να πάρετε αυτά που δεν σας ανήκουν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    οι σκοπιανοι μυαλο εχουν,εμεις οχι απλα κοιμομαστε,ειμαστε σε κωμα ή κομμα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *