Βγήκαν τα μαχαίρια για τις υποψηφιότητες της ΝΔ στον Έβρο

Αρχίζει να στραβώνει το κλίμα στον Έβρο για τον μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και πρώην βουλευτή Άκη Γεροντόπουλο! Οι πληροφορίες που δέχεται ο ίδιος τον τελευταίο καιρό και οι συνεργάτες του, είναι ότι οι σκέψεις στην Σύγγρου για «πολιτική αποστρατεία», στα πλαίσια της μη συμμετοχής του στα…
ψηφοδέλτια του κόμματος, είναι περισσότερες από ποτέ.
Αν και ο Άκης Γεροντόπουλος είναι προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος του κόμματος και η ηγετική ομάδα της ΝΔ, ξεκίνησαν μεγάλα ανοίγματα σε βουλευτές και στελέχη του κόμματος, που στις εσωκομματικές εκλογές στήριξαν τη Ντόρα Μπακογιάννη.
Μεγάλο ρόλο στην γνώμη που άρχισε να διαμορφώνει η Συγγρού, έχει παίξει ο βουλευτής του Έβρου Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, ο οποίος θέλει να ξεκαθαρίσει το παιχνίδι όσο γίνεται πιο νωρίς. Γνωρίζοντας ο Δερμεντζόπουλος ότι η υποψηφιότητα του Δημήτρη Πέτροβιτς θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη και δύσκολα «χτυπιέται», οι επιτελείς του βουλευτή Έβρου έχουν στρέψει τα βέλη τους προς τον εύκολο στόχο … τον Άκη Γεροντόπουλο!

http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    Αγόριααααα…. ου ου….. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα gay blog να πάω ? ποιος θα έρθει? έχω πρωκτορηξία !!!! μμμμμμ…………..

    So Horny !!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΣΥΓΓΡΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    τι καλο ειδες ρε φιλε απο το γεροντοπουλο?

    ολοι τους αχρηστοι ειναι..το μονο που τους ενδιαφερη ειναι να παρουν τους ψηφους μας μετα μας εχουν γραμμενους μεχρι τις επομενες εκλογες που θα μας ξαναχρειαστουν.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ-ΛΑΜΟΓΙΑ- ΠΟΛΛΟΙ.ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΛΙΓΟΙ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Aκης Γεροντόπουλος είναι ο καλύτερος ας το λάβει υπ' όψιν του ο κ.Σαμαράς.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *