Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τη Γαλλίδα που χάθηκε ενώ κολυμπούσε με την κόρη της

της Κατερίνας Μηναδάκη

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται από χθες το απόγευμα οι έρευνες των λιμενικών αρχών στης περιοχή της Παλαιόχωρας Χανίων για τον εντοπισμό της 55χρονης Γαλλίδας που…

μπήκε για μπάνιο στη θάλασσα με την κόρη της και δεν βγήκε ποτέ…

Τη θαλάσσια περιοχή χτενίζουν και σήμερα ένα ελικόπτερο, δύο σκάφη του λιμενικού σώματος καθώς και 5 δύτες σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν τη γυναίκα ή έστω τη σωρό της ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί παρά το γεγονός ότι στην περιοχή επικρατεί άπνοια. Ο καιρός είναι καθαρός και υπάρχει ορατότητα.

Αυτό που φαίνεται να προβληματίζει τους λιμενικούς είναι τώρα πως μπορεί η γυναίκα να χάθηκε από τα μάτια της κόρης της που ήταν μαζί της μέσα στη θάλασσα αλλά και μπροστά από τα μάτια του συζύγου της που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην παραλία ενώ δεν υπάρχουν άλλες μαρτυρίες για να βοηθήσουν στις έρευνες αφού την ώρα του περιστατικού η παραλία ήταν σχεδόν άδεια με σκόρπια άτομα και σε μεγάλη απόσταση που δεν αντιλήφθηκαν τίποτα από το περιστατικό.

Η οικογένεια των Γάλλων έχει έρθει στο νησί για διακοπές και διαμένει σε ξενοδοχείο στο Ελαφονήσι και είχε πάει χθες το απόγευμα για μπάνιο στην Παλαιόχωρα. Όλα έγιναν όταν η μητέρα μπήκε με την κόρη -που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας αναφέρουν οι πληροφορίες- για μπάνιο στη θάλασσα. Μέσα σε λίγα λεπτά η μητέρα χάθηκε από την επιφάνεια του νερού και το παιδί βγήκε μόνο του από τη θάλασσα χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει τι είχε συμβεί. Από εκείνη τη στιγμή οι λιμενικές αρχές αναζητούν την 55χρονη γυναίκα χωρίς αποτέλεσμα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *