Αμφισβήτηση του Δημοσίου Χρέους στα δικαστήρια.


Γραφει ο drosulitis

Αυτό που οφείλει να κάνει το ΚΚΕ κατά την γνώμη μου είναι να προσφύγει στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη και να αμφισβητήσει το Δημόσιο Χρέος της Ελλάδας. Να μάθουμε ακριβώς πόσο είναι το χρέος από το έτος 1981, σε ποιους το χρωστάμε, πόσους τόκους έχουμε δώσει μέχρι σήμερα και αν μπορούσε να βρει και την διαδρομή των δανεικών χρημάτων.

Από την εποχή της απογραφής του Αλογοσκούφη ακούμε συνεχώς ψέματα. Το Δημόσιο χρέος ξεκίνησε από 180 δις. πήγε στα 250 δις τώρα ακούγεται 350 δις και αύριο θα μας πουν 450 δις , σαν να είναι τα δις πενταράκια.

Όσο για τα σημερινά χάλια της Ελλάδας και σε λίγο και των άλλων Ευρωπαϊκών Χωρών και άλλων μη Ευρωπαϊκών δεν ευθύνεται ούτε ο καπιταλισμός ( έψαξα στο google ) να βρω τι σημαίνει ακριβώς αυτός ο όρος αλλά δεν βρήκα , ούτε η…..
.

πλουτοκρατία (Η απόκτηση χρημάτων δεν είναι κακό, είναι όμως το χειρότερο η απόκτηση χρημάτων από άδικες πράξεις. — Δημόκριτος ο Αβδηρίτης ) , ούτε ο σοσιαλισμός και οι αγορές.

Για ΟΛΑ ευθύνεται το Παγκόσμιο Τραπεζικό και ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ σύστημα που δυστυχώς δεν το γνωρίζει το 95% παγκόσμια. Γιατί δεν διδάσκεται σε κανένα λύκειο ή πανεπιστήμιο παγκοσμίως. Ρωτήστε απόφοιτο οικονομικού πανεπιστημίου από πού προέρχονται τα χρήματα που δανείζουν οι τράπεζες και αν σας απαντήσουν σωστά τότε έχω άδικο. Αμφιβάλω αν το γνωρίζουν οι 280 βουλευτές από τους 300, ακόμα δεν νομίζω να το γνωρίζει ούτε η πλειονότητα των δικαστών .

Το τραπεζικό και οικονομικό σύστημα γκρέμισε και τον κομουνισμό και οδήγησε στην εξαθλίωση εκατομμύρια κόσμου.

Η έκδοσης του χρήματος και ο έλεγχος ( πόσα χρήματα θα εκδίδονται ) έχει περάσει στις κεντρικές τράπεζες οι οποίες είναι όλες ιδιωτικές και ψευδεπίγραφα φέρουν τα ονόματα των κρατών τους.

Και αυτοί που τις ελέγχουν είναι τρεις οικογένειες.

Αυτά περιμένω να κάνει το ΚΚΕ για να πιστέψω ότι δεν είναι και αυτό μέλος του συστήματος , δηλαδή οι αρχηγοί του δεν είναι υπάλληλοι των ιδίων οικογενειών που είναι και οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Αν δεν το κάνει , εγώ είμαι πρόθυμος με την συμβολή άλλων δυο τουλάχιστον ΕΛΛΗΝΩΝ να το κάνω. Ίσως χάσουμε κάποια χρήματα αλλά τουλάχιστον θα δείξουμε στους άλλους λαούς , οι οποίοι είναι και αυτοί φοβισμένοι σήμερα , ποιοι κρύβονται πίσω από τη παγκόσμια φτώχεια και τα έχουν βάλει με την Ελλάδα.

Δυστυχώς στην Ελλάδα εκτός από τους πολιτικούς φταίνε και οι δικαστές γιατί αφήνουν ατιμώρητους του κλέφτες τιμωρώντας έτσι τους δίκαιους. Αυτό είναι εσωτερική μας υπόθεση.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *