Απίστευτη δήλωση της Δούρου για τον Τσίπρα

Τέτοιες δηλώσεις δεν είναι συνηθισμένες… Οπότε δικαιολογημένα προκάλεσε αίσθηση η δήλωση της Ρένα Δούρου για τον Αλέξη Τσίπρα, στο Αμερικάνικο GQ που μόλις κυκλοφόρησε σχετικά με την ελληνική κρίση.
«Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό πράγμα που δεν είπαν ήταν ότι ο …
Τσίπρας θα π…ξει τις γυναίκες σας» είπε η κ. Δούρου, φροντίζοντας βέβαια να ξεκαθαρίσει αμέσως μετά ότι για τη δήλωση αυτή, φταίνε τα… αγγλικά της!

Αυτό λοιπόν, δήλωσε η Ρένα Δούρου στον Κρις Χέρθ, δημοσιογράφο του Αμερικάνικου GQ, που της πήρε συνέντευξη στα πλαίσια θέματος με τίτλο «Ζωντανά στην τηλεόραση-Η πτώση της Ελλάδας». Πάντα σε σχέση με τις τακτικές εκφοβισμού που θεωρεί ότι αντιμετώπισε ο ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.

Στα πλαίσια του ίδιου ρεπορτάζ, στα πλαίσια του οποίου επίσης έδωσε συνέντευξη η Λιάνα Κανέλλη και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Μιχαλολιάκος περιγράφεται ως «ευτραφής μεσήλικας με υπεροπτικό ύφος» και ο Τσίπρας ως «νέος και χαρισματικός».

Ενώ συγκεκριμένα για το επεισόδιο με το χαστούκι, η Ρένα Δούρου -που εξηγεί ότι πλέον δεν μπορεί να χρησιμοποιεί Μέσα μαζικής μεταφοράς επειδή την γνωρίζουν- δηλώνει πως «Το μοναδικό που με κάνει πραγματικά θυμωμένη είναι ότι, για μέρες μετά, αυτό το γαμ@μ$ν* κλιπάκι αναπαράχθηκε από τα μίντια και τα social media. Ο τύπος πέταξε το νερό και το βίντεο παίχτηκε μέχρι και στο Τόκυο»…

Τι περίμενε δηλαδή η κ. Δούρου;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *