«Σκωτσέζικο ντούς» στους δελφίνους από τον Γ.Α.Π.

«Άρχισαν τα όργανα» σε σκοπούς διαδοχής στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και επίσημα.
Χριστουγεννιάτικος μποναμάς ή χριστουγεννιάτικος εφιάλτης για τους επίδοξους «δελφίνους» το χρονοδιάγραμμα των πρωτοβουλιών που αναμένεται να πάρει πριν από τις γιορτές ο πρόεδρος του κόμματος;

Την επόμενη εβδομάδα ο Γιώργος Παπανδρέου, ανοίγει και τυπικά το θέμα της επόμενης ημέρας στο ΠΑΣΟΚ, όπως προκύπτει από τη ….
συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

«Τα όργανα θα ξεκινήσουν» με τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. «Με επίκεντρο και τη συνεδρίαση του Π.Σ θα γίνει συζήτηση για την αξιολόγηση των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων, τη στήριξη της κυβέρνησης για την ολοκλήρωση του έργου της και την πορεία του ΠΑΣΟΚ» έλεγαν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού αμέσως μετά τη συνάντηση Παπανδρέου Βενιζέλου, η οποία διήρκησε μια ώρα και ένα τέταρτο.

Εκτός από το χρονοδιάγραμμα των πρωτοβουλιών οι οποίες, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, περιλαμβάνουν μόνο τη σύγκλιση των οργάνων, ο Γιώργος Παπανδρέου, εξακολουθεί να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, για τις δικές του προθέσεις.

Πάντως η εντύπωση που αποκόμισε ο υπουργός οικονομικών είναι ότι οι πρωτοβουλίες του Γιώργου Παπανδρέου θα διαφυλάττουν την ενότητα, την ανανέωση και την δυναμική της παράταξης και θα τη βοηθήσουν να βρει την πολιτική της προοπτική και να ανασυγκροτήσει τη σχέση της με την κοινωνία.

«Καθαρές λύσεις» δηλαδή όχι στη διαρχία λένε οι πληροφορίες πως είναι η συμφωνία των δυο ανδρών ενώ σύμφωνα με συνεργάτες του υπουργού οικονομικών οι δυο άνδρες συμφώνησαν επίσης πως όλες οι επιλογές θα πρέπει να έχουν ευρύτατη αποδοχή χωρίς να τραυματίζεται η παράταξη και να μην υπονομευθεί η εύρυθμη λειτουργία της κυβέρνησης.

Μέσω συνεργατών του ο Βαγγέλης Βενιζέλος θεώρησε σκόπιμο να απαντήσει και όσους μιλούν για «δαχτυλίδια», κάτι που έκανε σήμερα ο Γιάννης Ραγκούσης.

«Ο κος Βενιζέλος είναι παρόν και ξέρει να δίνει και δίνει τις μάχες σε όλα τα διαδικαστικά πλαίσια και δεν δέχεται ούτε συστάσεις, ούτε υποδείξεις από κανέναν για τις εσωκομματικές διαδικασίες.»

http://briefingnews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *