ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Μυστικό δείπνο» Πρετεντέρη – Παπακωνσταντίνου [φωτο]

Βρε τα παλικάρια… Πρετεντέρης και Παπακωνσταντίνου, τρώνε και πίνουνε μαζί… Μάλιστααααααα… Α προπό, συζήτησαν για τις επικείμενες εκλογές… Κάτι ξέρω και μιλάω… [Έτρωγαν σε ένα εστιατόριο κοντά στο…..
Χίλτον. Εχθές, Κυριακή 10 Απριλίου, που οι δημοσιογράφοι… απεργούσαν! Όχι όλοι! Ο Πρετεντέρης έκανε ρεπορτάζ από… πρώτο χέρι].

Αλέξανδρος Γ. Τανασκίδης Λαμπουσνάκης
h
ttp://www.tsantiri.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ….Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΣΕΚ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Με αυτή την τετραήμερη απεργία των "δημοσιογράφων" πήγα στα Μπλογκς να ενημερωθώ λίγο.
    Ε! δεν μου φαίνεται ότι θα ξαναδώ ειδήσεις και σχόλια από την τηλεόραση. άλλο πια . Ειδικά η χθεσινή εκπομπή με τους γελωτοποιούς απορούσα τι κάνουν αυτοί εκεί. Μετά είπα Α! κάποια επιχορήγηση πολεμάνε να πάρουν

    Reply
  3. Ανώνυμος

    εγω την τηλεοραση την ανοιγω μονο στις 8 στο δελτιο του mega και αρχιζω οτι γηπεδικο συνθημα υπαρχη..απο σπιτια μεχρι μαναδες…και κοιμαμε σαν πουλακι μετα

    Reply
  4. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΟΙΩΔΗ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    744 ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 759,ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΤΗ,ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑΩ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ.ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙς ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ…ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ–ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?-ΒΡΕ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΟΠΩΣ Ο ΓΑΠ? -ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ? – ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΑΣ ΑΚΟΥΜΕΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ–ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΕ…..

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΕΣ.ΕΥΚΟΛΟ.ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΕΙΝΑΙ.ON/OF .ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ.ΔΙΑΒΑΣΜΑ,ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ,ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΡΜΕΣ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ – ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ.ΕΔΩ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΦΡΕΣΚΑ.ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΜΕΧΡΙ ΔΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΠΕΡΝΑΝΕ 1-2 ΜΕΡΕΣ.ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΙ.ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ.ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *