Γι’ αυτό δεν θέλει να πουλήσει τον Μαυρία στον Παναθηναϊκό η Σάντερλαντ!

Οι “μαυρόγατες” θέλουν να παραχωρήσουν τον Χάρη Μαυρία, με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού να είναι έντονο. Ωστόσο, η διοίκηση της ομάδας το σκέφτεται, αφού γνωρίζει ότι αν τον πουλήσει στους “πράσινους” θα έχει ζημία.

Κι αυτό γιατί όταν τον πήρε από τον Παναθηναϊκό έδωσε 2 εκατομμύρια λίρες, ποσό που πολύ δύσκολα θα προσφέρει το “τριφύλλι”.

Διαβάστε τι αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Sunderland Echo: «Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Έλληνα εξτρέμ που επέστρεψε στην ομάδα που ήταν από παιδί δανεικός στο δεύτερο μισό της σεζόν. Όμως ο ελληνικός σύλλογος περιμένει μια απάντηση από τη Σάντερλαντ για την τιμή του παίκτη, που θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα. Η Σάντερλαντ θέλει να χωρίσει τους δρόμους της με τον Μαυρία, αλλά αν τον πουλήσουν στον Παναθηναϊκό θα έχει ζημιά. Πριν δύο χρόνια είχαν δαπανήσει 2 εκατ. λίρες για να τον αποκτήσουν, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να φτάσει σε επταψήφια προσφορά, ενώ παράλληλα θα ήθελε να πληρώσει σε δόσεις ανάλογα με την επιτυχία της ομάδας στην Ευρώπη την ερχόμενη σεζόν».

Πηγη sportdog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *