“Βόμβα” με Γκέκα!

Ο Φάνης Γκέκας έλυσε, πριν από λίγες ημέρες, το συμβόλαιό του με την Ακισάρσπορ, μετά την άρνησή του να προπονηθεί με την ομάδα U21 του τουρκικού συλλόγου.

Ο Έλληνας επιθετικός είχε μπει στο “ψυγείο” το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι δεν υπολογίζεται και το “διαζύγιο” ήταν αναπόφευκτο. Παρεμπιπτόντως ότι με την Ακισάρ ο Γκέκας τη φετινή σεζόν είχε 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πλέον, ο έμπειρος φορ αναζητά, ως ελεύθερος, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις αποκλειστικές πληροφορίες της έγκυρης στήλης “SportDog Penalty” στο Twitter, να αναφέρουν ότι το όνομα του διεθνούς γκολτζή έχει μπει ήδη στο στόχαστρο μεγάλης ελληνικής ομάδας!

Ο λόγος για τον Ηρακλή, ο οποίος ετοιμάζει δυναμικό come back στη μεγάλη κατηγορία και θέλει να προχωρήσει σε δυνατές μεταγραφές. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση του Γκέκα και θέλει να ολοκληρώσει τη σπουδαία αυτή κίνηση για να “φτιάξει” τους οπαδούς του Γηραίου ενόψει Σούπερ Λίγκας.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Ηρακλή ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα προσφέροντας στον Γκέκα συμβόλαιο με αποδοχές 400.000 ευρώ το χρόνο! Όσα παίρνει, δηλαδή, ο Μπεργκ στον Παναθηναϊκό…

Πηγη sportdog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *