Πακέτο Μελίσσης-Μάντζιος για Κουμορτζί!

Ο επαναπατρισμός τους θεωρείται σχεδόν σίγουρος, αφού η Μαρίτιμο έχει τονίσει εδώ και αρκετό καιρό ότι δεν τους θέλει! Ο λόγος για τον Χρήστο Μελίσση και τον Βαγγέλη Μάντζιο, οι οποίοι δεν έπεισαν με τις εμφανίσεις τους στην Πορτογαλία και ετοιμάζονται για….
το ταξίδι της επιστροφής τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από την Παιανία, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δοθούν και πάλι πακέτο, αλλά αυτή την φορά στον Πανιώνιο ως ανταλλάγματα για την απόκτηση του Μπερνάρντ Κουμορτζί! Ο Γκανέζος μέσος αποτελεί πόθο των ανθρώπων των «πρασίνων» και ήδη έχουν κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές!

Η ομάδα της Νεάς Σμύρνης δεν έχει αντίρρηση να πάρει τους δυο διεθνείς ποδοσφαιριστές, αλλά θέλει και κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα για να δώσει την συγκατάθεση της για την ολοκλήρωση του έγχρωμου μέσου της ομάδας στον Παναθηναϊκό.

Αυτό που αναμένεται με ενδιαφέρον είναι η απάντηση των ίδιων των παικτών, οι οποίοι δεν ξέρω κατά πόσο θα θελήσουν να πάνε σε μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο, ο οποίος μέχρι στιγμής παλεύει για την σωτηρία τους.

Ειδικά ο Μάντζιος δεν βλέπει και πολύ ζεστά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Πλατεία, από την οποία δεν έφυγε και με τις καλύτερες αναμνήσεις, αφού πολλοί ήταν αυτοί, που τόσο όταν φορούσε ακόμα τα «κυανέρυθρα» όσο και όταν έφυγε για τον Παναθηναϊκό αμφέβαλλαν για την αξία του.

SPORTSECRETS.GR

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *