Ο Μαραντόνα εύχεται να γίνει ο Μέσι ο κορυφαίος παίκτης της Ιστορίας


Στο σωστό δρόμο για να γίνει ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με τον προπονητή του στην εθνική Αργεντινής, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο Ντιεγκίτο αναφέρθηκε στον… διάδοχό του, όπως υποστηρίζουν πολλοί, με αφορμή το «καρέ» που πέτυχε και την εκπληκτική εμφάνισή του στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αρσεναλ για τα προημιτελικά του Champions League:
«Είναι στην ελίτ, ο καλύτερος τώρα στον κόσμο και η φιγούρα της Μπαρτσελόνα» δήλωσε στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επίθεση που είχε από το σκύλο του.
Και συμπλήρωσε:
«Δεν μπορούμε να πούμε τώρα αν ο Μέσι είναι ήδη ο καλύτερος παίκτης στην Ιστορία. Αυτό θα φανεί…
.

…στο τέλος της καριέρας του. Εγώ θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν ο Λίο κατακτούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο και γινόταν ο καλύτερος στον κόσμο».
Στη συνέχεια ο Μαραντόνα αναφέρθηκε στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής, αλλά και στο σύστημα που αναμένεται να χρησιμοποιήσει:
«Θα ρισκάρω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, γιατί πρέπει να στεφθούμε πρωταθλητές. Το οφείλω στη χώρα μου.
» Στο τελευταίο παιχνίδι παίξαμε με σύστημα 4-1-3-2 με τους Μασεράνο, Βερόν, Ντε Μαρία, Μέσι και Ιγκουαΐν. Αυτό το σύστημα έχω στο μυαλό μου, αλλά αν χρειαστεί και ανάλογα με τον αντίπαλο, θα κάνω τις απαραίτητες αλλαγές».
Καταλήγοντας, ο προπονητής της «αλμπιτσελέστε» αναφέρθηκε στον καλύτερο προπονητή, εκφράζοντας την άποψη ότι τον τίτλο αυτόν τον μπορεί να τον έχει ο Ζοζέ Μουρίνιο:
«Αυτή τη στιγμή, ο Γκουαρντιόλα τα έχει κερδίσει όλα, αλλά ο Μουρίνιο είναι ο πιο ολοκληρωμένος, είναι το αφεντικό».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *