Βρήκαν κατά λάθος γυναίκες που είχαν απαγάγει πριν από χρόνια!

Τρεις γυναίκες, οι οποίες αναζητούνταν από την αστυνομία με τις υποψίες ότι έχουν πέσει θύματα απαγωγής, βρέθηκαν τη Δευτέρα ζωντανές, σε ένα σπίτι στο Κλίβελαντ σε μικρή απόσταση από όπου εθεάθησαν την τελευταία φορά, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.

Η παρουσία τους έγινε αντιληπτή από ένα γείτονα, ο οποίος άκουσε κραυγές που προέρχονταν από την ύποπτη κατοικία. Αφού εισήλθε στο σπίτι, ανακάλυψε τις τρεις γυναίκες και ειδοποίησε αμέσως τις αστυνομικές αρχές. Οι τρεις γυναίκες διακομίστηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο και σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας είναι υγιείς.

Τρία αδέλφια συνελήφθησαν χθες σε σχέση με την υπόθεση των τριών γυναικών στο Οχάιο τα ίχνη των οποίων είχαν εξαφανιστεί για μια δεκαετία περίπου και οι οποίες βρέθηκαν ζωντανές σε ένα σπίτι στο Κλίβελαντ κοντά στο σημείο στο οποίο εθεάθησαν για τελευταία φορά, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι ύποπτοι, ηλικίας 50, 52 και 54 ετών συνελήφθησαν ύστερα από πληροφορίες που έδωσαν οι τρεις γυναίκες στην αστυνομία, σύμφωνα με τον υπαρχηγό της αστυνομίας του Κλίβελαντ Εντ Τόμπα, ο οποίος τόνισε ότι οι τρεις γυναίκες κρατούνταν πιθανότατα στο σπίτι αυτό από τότε που εξαφανίστηκαν.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *