Η ώρα του ανασχηματισμού

Επιστρέφοντας στην πολιτική καθημερινότητα, μετά τις ημέρες του Πάσχα, ο Γιώργος Παπανδρέου ανοίγει την ατζέντα των πρωτοβουλιών στις οποίες φαίνεται να έχει καταλήξει, προκειμένου να βγει το ΠΑΣΟΚ από την κρίση που διέρχεται, και να κερδίσει πολιτικό χρόνο.

Η ώρα του ανασχηματισμού πλησιάζε με……
γοργό ρυθμό, καθώς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να ανακοινώσει δομικές αλλαγές στην Κυβέρνηση, ανά πάσα στιγμή την τρέχουσα εβδομάδα. Στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι όσο πιο γρήγορα ανακοινωθούν οι αλλαγές, τόσο το καλύτερο για τον πολιτικό σχεδιασμό του Γιώργου Παπανδρέου, μιας και η καινούρια Κυβέρνηση θα χρειαστεί χρόνο για να… πάρει μπροστά.

Χρόνος που κάθε άλλο παρά άπλετος είναι για το ΠΑΣΟΚ, με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι η πολιτική του επιρροή έχει συρρικνωθεί σημαντικά, οι πολιτικές που εφαρμόζονται στην οικονομία προκαλούν αντιδράσεις ακόμη και σε κοινωνικά στρώματα που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του, και η τρόικα πιέζει να προχωρήσουν άμεσα οι μεταρρυθμίσεις, τη στιγμή που η συζήτηση για την αναδιάρθρωση, σε διεθνές επίπεδο, δεν λέει να κοπάσει.

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

19 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΕΛΕΙΑ!!! ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΑΠ (ΠΡΩΗΝ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΤΟΥ) ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣΑΛΑΤΕΣ (ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ) ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΑΡΕ, ΓΛΥΨΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΑΔΗΜΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ. ΠΑΙΧΤΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΓΡΙΑ. ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΕΧΩΒΟΥ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ. Α!!! ΒΡΕ ΚΕΡΑΤΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΣΆΜΑ ΤΈΕ ΣΕΕΜΩΝ ΑΠΊΞΕΕΙ ΕΣ ΣΥΜΩΝ ΠΛΆΝΗΤΑ ΟΛΈΞΩΜΕΝ ΟΛΕΤΈΕΡΑΣ ΣΙΝΑΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΤΕ ΔΑΪΝΟΥΣ ΕΞΑΣΤΡΙΣΘΈΝΤΑΣ ΕΞ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΞΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΙΝΩΝ ΥΦ’ ΕΕΓΈΤΑΝ ΣΙΩΝ – ΣΈΝΤΙΟΥ».

    FROM THE ORBIT OF PLANET SATURN INTERPLANETARY SIGNAL OF PLANETARY SECURITY TOWARDS PLANET EARTH._ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Καλή η προσπάθεια 7.29 να αντιγράψεις τον 6.41 αλλά σε πρόδωσε ο γραφικός σου χαρακτήρας.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    6.39 οχι ειρωνειες σε παρακαλω.ας κρατησουμε ενα πολιτισμενο επιπεδο.ας διελευκανουμε λοιπον την ουσια απο την προπαγανδα παντα μα κοσμιο και δημοκρατικο τροπο.οπως αρμοζει σε εμμας τους προοδευτικους ανθρωπους

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ (ΛΑΟΣ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο 6.20

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ποσο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Όχι ειρωνείες 6.25 ας κρατήσουμε ένα πολιτισμένο επίπεδο μπας και διελευκάνουμε, κάποια στιγμη, το αληθινό έργο απο την προπαγάνδα.
    Μήπως νομίζεις ότι απο την εισαγωγή μας στην Ε.Ο.Κ. δεν είχε η κάθε ελληνική κυβέρνηση στενή συνεργασία με τα οικονομικά επιτελεία των άλλων χωρών; To πρόβλημα δηλαδή είναι επειδή κάποιοι τώρα (!) τους είδαν;
    Ένα πράγμα θα σου πω μόνο, που οι πιό πολλοί "ξεχνάνε" γιατί έτσι διατάσει η κομματική νομενκλατούρα. Στάση πληρωμών. Αλήθεια ξέρεις τί θα πει αυτό; Αποφύγαμε τον χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να συμβεί σε ένα κράτος. Και αυτό μόνο το κίνημα μας το κατάφερε. Αυτό είναι το ευχαριστω;

    Reply
  8. Ανώνυμος

    6 18 ΜΗΝ ΤΡΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Καιρός είναι να τοποθετήσει και αλλοδαπούς υπουργούς μετά από τόσους αλλοδαπούς συμβούλους. Θα αισθανθείτε αναβαθμισμένοι, Έλληνες, αν έχετε υπουργό Οικονομικών Βέλγο;

    Ανώνυμε 6:20 ποιός είπες θα σώσει την Ελλάδα από το ΠΑΣΟΚ;

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ; ΔΗΛ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΤΟΥΣ.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Επιτέλους πρόεδρε, καιρός ήταν. Βάλε στην άκρη τους αναποφάσιστους που είναι δίπλα σου και ΠΡΟΧΩΡΑ. Φωνάζουν μόνο όσοι απομυζούσαν την χώρα και έκφραζαν το παλιό σάπιο κατεστημένο. Όταν περάσουν τα χρόνια και δούνε τότε ότι η Ελλάδα μας σώθηκε απο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα καταλάβουν ότι κακώς ήταν εναντίων μας, αλλά μέχρι τότε ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *