Σοβαρό τροχαίο πριν από λίγο μέσα στη Λαμία

Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα σε ένα ακόμη τροχαίο στην Πηλίου.

Σφοδρή σύγκρουση 2 αυτοκινήτων στις 21.30΄ περίπου στη διασταύρωση των οδών Πηλίου και Αμφικτυόνων.

Το πολυμορφικό Fiat που βλέπετε καρφωμένο στο δέντρο, οδηγούσε 29χρονη από τον Άγιο Κωνσταντίνο, στο…..
οποίο επέβαινε και το 3χρονο κοριτσάκι της.
Το κόκκινο Ι.Χ. οδηγούσε 23χρονη από το Νέο Κρίκελο, με συνοδηγό τον 18χρονο αδελφό της μαθητή Λυκείου.
Η 29χρονη που κινούταν επί της Πηλίου παραβίασε το STOP (το οποίο δεν είναι εμφανές) και η σύγκρουση με το Ι.Χ. που κατέβαινε την Αμφικτυόνων ήταν αναπόφευκτη.
Το ένα αυτοκίνητο βρέθηκε καρφωμένο στο δέντρο και το άλλο τουλάχιστον 50 μέτρα πιο μακριά από το σημείο της σύγκρουσης.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, ο κόσμος πετάχτηκε από τα σπίτια του και επιτόπου έφτασαν ΕΚΑΒ, Τροχαία και Πυροσβεστική.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο 18χρονος αδελφός της 23χρονης, ενώ στο νοσοκομείο διακομίσθηκαν και οι άλλοι 3 επιβαίνοντες, για προληπτικούς λόγους.

Από τις εικόνες που κατέγραψε το LamiaReport που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο του ατυχήματος, είναι θαύμα που δεν χτύπησε το μικρό παιδί.

Αγανακτισμένοι και θυμωμένοι, για μια ακόμα φορά οι κάτοικοι της Πηλίου, που έγιναν μάρτυρες σε ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο.

http://www.lamiareport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    ax sas parakalw prosexete twra to pasxa aderfia mou. hremia stous dromous kai oloi tha ftasoume, twra 5 lepta prin pente lepta meta aksizei ayto to risko?? sas parakalw mesa apo thn kardia mou prosexete!! mhn thrynoume alla thymata apo epipoleothtes!! 🙂 as xaroume oloi tis diakopes mas kai as mhn trexoume se nosokomia mesa apo thn kardia mou sas to zhtaw!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *