Εκπτωτικές κάρτες βγάζει η ΝΔ

Σε μια προσπάθεια να μαζέψουν χρήματα (σ.σ: τα χρέη της ΝΔ είναι πάνω από 120 εκ.ευρώ), οι υπεύθυνοι της Συγγρού, σκέφτηκαν να ζητήσουν από τους ψηφοφόρους και τα μέλη τους, να δώσουν τον οβολόν τους (και) μέσω καρτών!Τις επόμενες ημέρες μάλιστα αναμένεται να αποσταλεί και σχετική επιστολή του Α. Σαμαρά προς τους φίλους και τα μέλη, ώστε να….
ενημερωθούν για την έκδοση της κοµµατικής κάρτας. Σύμφωνα με το σχεδιασμό των υπευθύνων της ΝΔ, ο στόχος είναι σε πρώτη φάση να διατεθεί στο 20% όσων μετείχαν στις εσωκοµµατικές εκλογές του 2009. Η κάρτα θα κοστίζει 40 ευρώ και οι κάτοχοί της θα έχουν διάφορα προνόµια, όπως εκπτώσεις σε ορισμένα καταστήµατα.

http://www.kentrinews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Κ ΕΓΩ ΕΧΕΣΑ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΛΑΛΛΕΤΑ ΕΡΙΞΑ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΕς ΤΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣΣΣΣΣΣ ΣΚΑΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΔ…ΠΑΣΟΚ Κ ΕΓΩ ΠΡΩΗΝ ΚΟΥΡΑΔΙΣΤΗς ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ …ΠΟΥΣΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Για φαντασου αυτα τα σαϊνια που εχουν καχρεωμενο το κομμα τους θα σωσουν την οικονομια της Ελλαδας,Ε αϊστο διαλο.Παρ'ολα αυτα θελουν πανακριβο κτιριο στη Συγγρου.Ονειρευονται οτι κατι θα αρπαξουν απο τη ταλαιπωρη Ελλαδιτσα μας.

    Reply
  3. microvios

    αντε μακακες!
    σας ηπιανε το αιμα,τον ιδρωτα,τη ζωη,την αξιοπρεπεια,αντε δωστε και τα φραγκα σας τωρα κομματοσκυλα!!!
    ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,ΚΑΡΚΙΝΟΙ!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Αυτό αποδεικνύει ότι, ούτε πλούσιοι είναι ούτε καταθέσεις έχουν. Είναι το αληθινό κόμμα της φτωχολογιάς και πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσουμε ειλικρινά στον ελληνικό λαό. Κάποιοι φοράνε ακριβά κοστούμια και μερικές σινιέ ταγιέρ αλλά όλα αυτά είναι για το εφέ και μόνο.
    Όλα αυτά με τις κομματικές κάρτες μου θυμίζουν έντονη κουκουεδίλα.
    Το επόμενο βήμα θα είναι μία συναυλία με Πλιάτσικα και Ρόμπερτ Ουίλιαμς στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.

    Πλάκα – πλάκα έχω γνωρίσει αρκετούς φτωχομπινέδες που ψηφίζουν Ν.Δ. (άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου)

    Ολέ!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Μα καλά. Καθένας από αυτούς, έχει τεράστια περιουσία και καταθέσεις. Από μας θα μαζέψουν για το χρέος. Και πως έγινε το χρέος αυτό, αφού όλοι είναι πλούσιοι;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *