Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Άλλο ένα γαλάζιο μπουμπούκι που θέλει να γίνει βουλευτής και μάλιστα στο επικρατείας. Παιδί του Παπαθανασίου, ο περιβόητος Μίχαλος, γνωστός από το έργο του ως σύμβουλος του στο υφυπουργείο εμπορίου και στο υπουργείο Οικονομικών. Σημερινός πρόεδρος του ΕΒΕΑ. Διατυμπανίζει πως….
έχει κλειδώσει μια εκλόγιμη θέση στο επικρατείας μιας που αυτός μέσω των βιομηχάνων… συντηρεί την Ν.Δ που τα οικονομικά της είναι σε μαύρο χάλι… Μεγάλο μπουμπούκι ο Μίχαλος….

http://dimotikosafari.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    εγω ξερω οτι εχει πει τα τελευταια 3-4 χρονια εχει βγει στο επακρον και αν καποιοι τον ειχαν ακουσει θα ειχαμε γλυτωσει απο πολλα δεινα…η αναπτυξη μιας χωρας οπως της ελλαδας περναει απο δυκολους ατραπους και επιπονες προσπαθειες.ας μας πει καποιος σοβαρα πως μπορουμε να πετυχουμε χωρις δυσαρεστες αλλα αναγκαιες αλλαγες,κυριως νοοτροπιας???

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Αφου δεν εχει τσιπα να βγει ενας ΕΛΛΗΝΑΣ μπροσταρης να παρει τα ηνια κ να ανατρεψει ολο αυτο το σκυλολοι, τετοια θα βλεπουμε να μας ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!!!
    Εχουμε ομως μεσα μας το αρχαιο εκεινο στοιχειο της ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗΣ ολων αυτων των αληταραδων,που εχουν το θρασυδειλο #σθενος# να μας το παιζουν παραγοντες κ προσωπα της δημοσιας ζωης οταν ειναι απο ολους μας καταπτυστοι!!!!

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ηθελα να ηξερα αυτος που το εγραψε αυτο ποσο μαλακς ειναι, τι δουλεια εχει το εβεα ρε ψολοκοπανε με τους βιομηχανους;; ο μιχαλος ηταν η δεν ηταν και στο παρελθον υποψηφιος με την ν.δ;;; ποσο μαλακας μπορει να γινει καποιος…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ!!!!!!!!!!
    ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΙΧΑΛΕ,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΥΛΗΓΑΝΕ ΡΕ ΞΕΚΩΛΟΜΕΝΕ!!!!!!!!!!
    ΤΙΣ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΣΗΔΕΣ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ;

    Reply
  5. Ο ΔΗΜΙΟΣ

    ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΒΑΡΑΤΕΤΟΥ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΛΛΑ ΞΥΛΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *