Ο Πρετεντέρης «έκλεψε» τη Ντόρα

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποτελεί το «talk of the town» των ημερών, καθώς η μεθαυριανή ανακοίνωση του κόμματός της, αλλάζει τις ισορροπίες που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, και διαμορφώνει νέα δεδομένα, εν αναμονή της απήχησης ή μη, που θα καταφέρει να έχει στο εκλογικό σώμα.

Εκ των πραγμάτων, και δημοσιογραφικά η Ντόρα Μπακογιάννη έχει το μεγαλύτερο…..
ενδιαφέρον, και έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του «statesmen.gr», πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι την ενόχλησαν, και της ζήτησαν κάποια συνέντευξη στην τηλεόραση.

Νικητής αναδείχτηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης, που το βράδυ της Δευτέρας θα την έχει καλεσμένη στην εκπομπή «Ανατροπή» του «Mega», προκειμένου να αναπτύξει η Ντόρα Μπακογιάννη τις θέσεις του νέου κόμματος που θα έχει ιδρύσει μόλις μια μέρα πριν. Και, φυσικά, να σχολιάσει τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

statesmen.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ…
    ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Κατ'αρχήν, η φοράδα με το ηλίθιο χαμόγελο έπρεπε να ονομάζεται ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΟΥΒΕΛΟΥ. Αλλά, βλέπετε, η καπηλεία του ονόματος πιάνει μερικές φορές, όπως στους αφελείς (ή μήπως πονηρούς) Ευρυτάνες…

    Το τι θα κάνει τώρα η κόρη του Μητσοτάκη, μου προκαλεί μιά απίστευτη φαγούρα στους γενετικούς μου αδένες. Το μόνο που με ενοχλεί είναι το γεγονός οτι, όπως και οι λοιποί λεβέντες του συναφιού, χρησιμοποιούν το αίμα που μας πίνουν προσπαθώντας έμμεσα να δώσουν τη δυνατότητα στους Φίλους/Συμμάχους μας να μας σβήσουν τελείως σαν έθνος.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    χεστηκα για την ντορουλα, χεστηκα και για τον μαλακα το αλλον…
    ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *