ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΙΤΕΑΣ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Πέρασαν μόλις τρεισήμισι μήνες από την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης” και βλέπουμε όλοι μας πως η Ιτέα και οι κάτοικοι της, άρχισαν να πληρώνουν για πράγματα που δεν ευθύνονται. Συγχωνεύσεις σχολείων, απομάκρυνση Δημοτικών υπάλληλων και τώρα ερχόμαστε μπροστά στον κίνδυνο να απολέσει η πόλη μας τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Τροχαίας και δεν ξέρουμε τι….
άλλο θ’ ακολουθήσει!
Μια πόλη σύγχρονη με 10.000 περίπου κατοίκους, η μοναδική στη Φωκίδα, πολλά ξενοδοχεία και αφίξεις πλοίων με χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο αλλά και με εσωτερικό τουρισμό τους θερινούς μήνες περισσότερο από άλλη περιοχή του Νομού μας, είναι αδιανόητο να χάσει υπηρεσίες που εξυπηρετούν τη τάξη και την ασφάλεια. Θα είναι μεγάλη δυσφήμηση τόσο για το τουρισμό όσο και για μελλοντικούς επενδυτές. Πως μπορούμε να πιστεύουμε σε ωραία λόγια για ανάπτυξη, χωρίς τέτοιες υπηρεσίες; Υπηρεσίες που μάλιστα θέλουν αναβάθμιση και όχι συρρίκνωση ή πόσο μάλλον κατάργηση. Ξεχνούν κάποιοι πως η Ιτέα είναι το κέντρο ανάπτυξης και η θαλάσσια πύλη του Δήμου;
Πριν από ένα χρόνο βλέποντας το τι θα συμβεί στη πόλη που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, αντιδράσαμε ώστε η Ιτέα να γίνει έδρα Δήμου. Δικαιωθήκαμε δυστυχώς ως προς το κακό αποτέλεσμα! Κάναμε μια αρχή αλλά τώρα όλοι μας βλέπουμε ότι πρέπει να υπάρξει και συνέχεια, διότι επιχειρείται μια άνευ προηγουμένου συρρίκνωση των Δημοσίων Υπηρεσιών της πόλης η οποία θα οδηγήσει στον οικονομικό μαρασμό της.
Για τους λόγους αυτούς, σας καλούμε τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου και ώρα 6:00 μ.μ. στο Δημοτικό κατάστημα της Ιτέας που θα γίνει συζήτηση για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Ιτέας, τη Βουλευτή του Νομού μας, την Αντιπεριφερειάρχη και το Δήμαρχο Δελφών, εκπροσώπους συλλόγων και φορέων αλλά και κατοίκους της Ιτέας, για να μάθουμε τις απόψεις τους και να παρθεί απόφαση στο τόσο σοβαρό ζήτημα, χωρίς χρονοτριβές, για τη στέγαση και τη παραμονή των ανωτέρω υπηρεσιών στην Ιτέα.
Η Ιτέα πρέπει να έχει αυτά που δικαιούται και όχι αυτά που προσπαθούν να μας επιβάλουν.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ, ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΛΟΥΣ!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΙΤΕΑΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Καλά θα σας φέρουμε αστυνομίες,τροχαίες,νοσοκομεία,σχολεία,μαθητές,τη ΝΑΣΑ,UFO,αλλοδαπές…..για να υπάρξει η Ιτέα..
    Α! και μια λίμνη,να έχετε λιμνοθάλασσα..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *