Οικονομική…τρομοκρατία στον Κυριακάτικο Τύπο


ΜΠΟΡΕΙ ο Κυριακάτικος Τύπος να μην πρόλαβε τις αποψινές ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. για την τρομοκρατία που αφήνουν αρκετά σχόλια αλλά φρόντισαν να έχουν άρωμα…οικονομικής τρομοκρατίας αλλά και αποκαλύψεις που ήδη ήταν λιγο πολύ διαπιστωμένες. Αρχικά προβληματίζει το πρωτοσέλιδο απο τον ‘Ελεύθερο Τύπο’ που γράφει ότι “Ολα οδηγούν στην ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης-Ο Κύβος ερρίφθη για το ΔΝΤ-Τι σημαίνει προσφυγή στο ΔΝΤ για Οικονομία και πολίτες”. Αναλογο ύφος για το κύριο θέμα και στην ‘Real News’ που τονίζει ότι “Κρίσιμη εβδομάδα με κρίσιμο τέστ την Τρίτη, αλλιώς πάμε Ταμείο-Μυστική σύσκεψη στο Μαξίμου-ΤΙ μετέφεραν οι αγγελιοφόροι του ΔΝΤ σε Ε..Ε και…..
.

Γιώργο- Δηλώσεις Παπακωνσταντίνου”.
@Οικονομικό το πρωτοσέλιδο φυσικά και στο ‘Πρώτο Θέμα’ που προσθέτει ότι “Αιματηρές θυσίες ζητά το ΔΝΤ για να μας σώσει-Κόβουν μισθό ακόμα στο Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα-150.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων σε 3 χρόνια και με 5% το επιτόκιο τουλάχιστον”. Καυτό το κύριο θέμα στο ‘Αρθρο’ που τιτλοφορεί ότι “Οι αγορές σέρνουν την Κυβέρνηση στο ΔΝΤ-Ενεργοποίηση της χρεωκοπίας-Ενα βήμα πριν τις κρίσιμες αποφάσεις ο Γιώργος Παπανδρέου”.
@Σοβαρό και το κύριο θέμα απο το ‘Veto’ που τιτλοφορεί ότι “Γερμανικές μίζες και όρια προσλήψεων-Πέντε υπουργοί στο σκαμνι-Ακης και Γιάννος για τα υποβρύχια της φωτιάς-Λιάπης,Στυλιανίδης και Χατζηδάκης για τα γαλάζια ρουσφέτια στο Μετρό” παρακαλώ. Η ‘Καθημερινή’ συμπληρώνει στο κεντρικό της θέμα ότι “Αντίστροφη μέτρηση για Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ.-Τα 3 σενάρια μετά το σημερινό Eurogroup-Aπο το Νομισματικό ταμείο η πρώτη βοήθεια των 2 δις Ευρώ”.
@Ακολουθεί το Κυριακάτικο ‘Βήμα’ που εξηγεί ότι “Ο Πρωθυπουργός μιλάει για όλα στο Βήμα- Το περίστροφο τώρα είναι γεμάτο-Αν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσουμε τον μηχανισμό βοήθειας” αλλά το θέμα είναι ποιοι θα…πυροβοληθούν ή θα αυτοκτονήσουν πρώτοι με το ‘πιστόλι’! Το ‘Εθνος’ υπογραμμίζει ότι “Αυστηρότερο το πρόγραμμα σταθερότητας στην τροχιά του Ευω-ντήλ, Θεραπεία..σόκ για την νόσο των spreads με την συνταγή ΔΝΤ-Αρον αρον πωλητήρια σε ΔΕΚΟ με στόχο τα 6 δις”.
@Να αφουγκραστούμε το ‘Παρόν της Κυριακής’ που αναφέρει ότι “Ακόμα και ο Στιγκλιτς διαφωνεί με τους χειρισμούς του Γιώργου-Με χειροπέδες στο ΔΝΤ-Με αντάλλαγμα 400.000 πωλήσεις σε δημόσιο και ιδωτικό τομέα, περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και επιδείνωση του Ασφαλιστικού που θα προκαλέσουν κοινωνική έκρηξη”. Η ‘Βραδυνή’ τιτλοφορεί ότι “Οριστικοποιήθηκε το νομοσχέδιο με τις επώδυνες αλλαγές-Μαχαίρι στις συντάξεις και ποιοί θα δούν τις αποδοχές τους να μειώνονται”.
@Η ‘Απογευματινή’ καταλήγει ότι “Κτηματαγορά και οι μεγάλες αλλαγές-Ακίνητα 4 ταχυτήτων-Σε ποιές περιοχές θα κοστίζουν ακριβότερα οι οικοδομές και οι μεγάλες αλλαγές”. Τέλος ο ‘Αδέσμευτος Τύπος’ ολοκληρώνει ότι “Η Κρυφή ατζέντα Δρούτσα και Νταβουτογλου-Τι δεν ανακοινώθηκε επίσημα απο Αγκυρα και Αθήνα-Ναυάγησε στο Αιγαίο η Τουρκία-Στο κενό η επιδίωξή της για συνδιαχείριση στο Αιγαίο-Εκνευρισμός του Ερντογάν για το ΝΑΤΟ’.

www.greekmme.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *