Τηγανητός Πάγος …..

«Οι εξουσιαστές μας Μπολσεβικοι ανέπτυξαν την θεωρια του αποκαλούμενου Σοσιαλισμού σε μια χώρα..Να σα να λεμε ‘Τηγανητός Παγος΄»

Βασιλι Γκροσμαν «Ζωη και Περπωμενο»

Σήμερα ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά οι «Διοικητικοί» υπάλληλοι επεκτείνοντας το ρεπό της καθημερινής οκνηρίας τους αποφάσισαν «επ’ αόριστον απεργία με κατάληψη του ΕΜΠ» ζητώντας να συνεδριάσει εκτάκτως η Σύγκλητος για την…
αντιμετώπιση του θέματος.( δηλαδή της μονίμου κρατικής σιτίσεως τους ) Όλα αυτά ενώ οι διοικητικοί υπάλληλοι του Ιδρύματος είχαν αποφασίσει την περασμένη εβδομάδα ότι σταματούν τις κινητοποιήσεις τους την Τρίτη( 1η Ιουλίου 2014) σε μια επιλεκτικής συνθέσεως «γενικιά συνέλευσι » 40 ατόμων τα 27 !!!εξ αυτών αποφάσισαν ότι η απεργία συνεχίζεται για αόριστο χρονικό διάστημα…κρατώντας αυτά τα 27 άτομα κλειστές όλες τις πόρτες του συγκροτήματος των κτιρίων στην Πολυτεχνειουπολι!!!

Βεβαίως οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν ταλαιπωρηθεί να υφίστανται το ίδιο γελοίο αηδιαστικό θέαμα στην Ελλαδα επαναλαμβανόμενο ως η πανσεληνος.. . Πολυτεχνείο υπό κατάληψι, σχολεία κλειστά, πανεπιστήμια βρωμερά με ποντίκια και βανδαλισμένα. Αίθουσες κατεστραμμένες τοίχοι βαμμένοι με συνθήματα οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ , αφίσες του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ , εργα τέχνης αγαλματα με κομμένες μύτες και αισχρά «μηνυματα» της αναρχοκουλτουρας….ένα γυφταριο —χωρίς να έχω την παραμικρά πρόθεσι να θίξω τους τσιγγάνους συγκρίνοντας τους με τα ΑΕΙ.

Άπλυτοι αξύριστοι κοτσιδάκιδες σε μικρά καφενειακα τραπεζάκια στις κλειδωμένες κλειστές εισόδους ογκανίζουν και θεατρινίζουν στην υπηρεσία της «επανάστασης «που χάθηκε, νοσταλγοί του «υπαρκτού» σοσιαλισμού, ασχολούμενοι με οτιδήποτε έκτος από αυτό που η πολιτεία είτε τους αμείβει να παρέχουν ( διοικητικοί υπάλληλοι της ξάπλας και της μάσας) είτε τους παρέχει δωρεάν -παιδεία -δηλαδή με τα χρήματα των φορολογούμενων ( στους εικονικούς κατ επίφασι φοιτητές αληθώς στρατευμένους στο επαναστατικό προλεταριάτο)

Ακόμη πιο βαρετό και ανούσιο είναι να ακούν, οι έλληνες πολίτες, τα ίδια τετριμμένα κλισέ από τους φοβισμένους ή συνενόχους καθηγητές και από τον αστειο θεατρικό υπουργό παιδείας που κρύβονται όλοι τους, πίσω από τις ευθύνες τους αρνούμενοι να τις αναλάβουν.

Ημέρες εβδομάδες μήνες Χρόνια δημιουργικής εργασίας χαμένα που δεν επιστρέφουν με λόγια σ αυτή τη ζωή, οργισμένοι οι πραγματικοί σπουδαστές που εμποδίζονται να σπουδάσουν και απελπισμένοι οι γονείς τους που βλέπουν τον μόχθο τους και το μέλλον των παιδιών τους να καταστρέφεται στην Νεα-Σοβιετία.. Ανύπαρκτοι για την «Δημοκρατική» μας πολιτεια ..

Όπως ανύπαρκτοι είναι οι περισσότεροι των Ελλήνων που δεν διατίθενται ποτέ να βανδαλισμών να πυρπολήσουν να κατατστρέψουν, να επιβάλλουν την άποψι τους με τον τρομο δια της βίας, γιατι θελουν και σεβονται τον νόμο. Ενώ στην Ελλάδα της πολιτικής άπατης, της ψηφοθηρίας, του λαϊκισμού , της ασυδοσίας ο νόμος στρουθοκαμηλιζει όταν πρόκειται για διαδηλωτές και βανδάλους . Βγαζει το αεικίνητο κεφαλι του απο την άμμο και απαιτει την υπακοη προς αυτόν, μονο όταν είναι να προστατευθούν προνόμια συντεχνιών. Π.χ οι δικαστικοί να προστατέψουν τα μισθολογικά τους ή όταν κάποιος δεν φορά ζώνη ή σταθμεύει παράνομα..ή δεν εχει ναπληρωσει τον αντισυνταγματικο φορο στα ακινητα.. Οχι όμως για τους βανδάλους της αναρχοαριστερας και των συγγενών κομμάτων

Έτσι έχει καταστεί συνειδησι στους Έλληνες πολίτες ότι «Ευνομία στα ΑΕΙ» ή «Παιδεία» στην Χώρα της φαιδράς πορτοκαλεας είναι το θεωρητικό ισοδύναμο του «Τηγανητού Πάγου..»

Αφού είναι υποκριτικό , ανούσιο , άλογο και άδικο καν να εξετάσουμε ή να ασχοληθούμε.. Αν δηλαδή, το οιανδήποτε αίτημα των εκάστοτε βιαιοπραγούντων καταληψιών , (είτε είναι οι διοικητικοί υπάλληλοι , ή οι αυτόκλητοι φοιτητές του Συριζα της αναρχο-αριστερας , ή οι διαδοχοι του Φωτοπουλου στην ΔΕΗ, ή οι θαυμάστριες του ΤΣΕ των καθαριστριών) , είναι πιθανώς νόμιμο.. Όταν το αίτημα τους οι υμνητές της βίας το διεκδικούν , ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ..και Εκβιαζουντας Όλη την ανεκτική κοινωνία.

Δεν είναι τραγικο?. Αν οι Έλληνες με περισσότερο απο 2500 χρόνια Δημοκρατίας, έχουν την ίδια άποψι με τους Νιγηριανούς της Μποκο Χαραμ ή με τους Τζιχαντιστες στο Ιράκ και την Συρία, για το τι είναι δημοκρατία…Αν δηλαδή δεν έχουν αντιληφθεί , ότι στην Δημοκρατία δεν υφίσταται δίκαιο αίτημα αν δεν διεκδικείται νόμιμα.?

Διοτι τότε σε τι διαφέρει η μονομερής αυθαίρετη διεκδίκησι κατ αρχήν και εν συνεχεία απόδοσι «δικαίου» από τον καθένα για ό,τι εκείνος κατά την άποψι του και την ιδεοληψία του θεωρεί «δίκαιο» αίτημα χωρίς να λαμβάνει υπ όψιν του, τους νόμους της πολιτείας, απο μια αναστροφή κατάργησι της Δημοκρατίας … στην ολοκληρωτική καταπτωσι της σε ένα νέο καθεστώς που βασιλεύει η Ανομία και ο Τρόμος.?

Ν α όπως οι τρεις « ηρωικοί » ιδεολόγοι «φοιτητές» αφού γρονθοκόπησαν τον Καθηγητή Μαραντζιδη, επειδή θεώρησαν «δίκαιο» να μην εκφέρει ως καθηγητής Ιστορίας –με διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο Παρίσι 7 με θέμα τη μελέτη του κομμουνισμού -. την άποψι του για την αριστερά και την «συνδρομη »της μας.. , τον έριξαν στο πάτωμα του Staurbuck και τον κλώτσησαν στο κεφάλι, εως ότου χάσει τις αίσθησης τους . Αυτά ήταν τα επιχειρήματα τους και η διεκδίκησις του «δίκιου»τους…

Να θεωρήσουμε τυχαίο ότι το ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κατατάσσεται στην 480η θέσι μετα απο την Κώστα Ρίκα( 470) Κολομβια (Νο274 ) Καζακστάν( Νο299) , Ινδονησία (Νο309) Φιλιππίνες (Νο380), Τουρκία( Νο460 )

Η μηπως και η πλερια Δημοκρατία στην Ελλάδα είναι ένα ακομη συνώνυμο του Τηγανητο Παγου????!!!?

Ιάσων

Σημειώσεις

1. Αναφορές εδώ

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=611034
http://www.kathimerini.gr/774338/article/epikairothta/ellada/nearoi-gron8okophsan-ton–ka8hghth-niko-marantzidh

2.Η κατάταξη των Πανεπιστημίων παγκοσμίως για το 2013

http://www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2013#sorting=rank+region=+country=+faculty=+stars=false+search=

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *