Τελευταία Νέα

Ελλάδα και Ρωσία μπορούν να γίνουν μεγάλη δύναμη»

Ως πρόσφυγας με καταγωγή από το Πόντο, ξεκίνησε από την λαχαναγορά της Αθήνας, δουλεύοντας εργάτης και με το καρότσι μετέφερε τεράστιες κούτες τελάρα , όπως λέει.«Καθημερινά περπάταγα πέντε χιλιόμετρα με τα πόδια για να μην πληρώνω ταξί», εξηγεί στο BriefingNews o πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στη….
Μόσχα και πετυχημένος επιχειρηματίας κ. Ξυνόπουλος.
Σήμερα είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας πολυτελών κατοικιών που λειτουργεί στο κέντρο της Ρωσικής πρωτεύουσας.

«Ελλάδα και Ρωσία αν βρούνε τον τρόπο να είμαστε μαζί θα είμαστε μεγάλη δύναμη. Μόνο αν χρησιμοποιήσουμε και τα πέντε δάκτυλα του χεριού μας θα καταφέρουμε κάτι, όχι μισές δουλειές», σημειώνει .

Αναφορικά με τις σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας υπογραμμίζει ότι υπάρχει έδαφος για να συνεργαστούν οι έλληνες της Ρωσίας και της Ελλάδας. Αρκεί να υπάρξει οργάνωση και πειθαρχεία, η Ελλάδα πρέπει να δημιουργήσει τη βάση για να δεχθεί τον τουρισμό.

«Σε εμάς τους Έλληνες του εξωτερικού διακρίνεις μία νοσταλγία και πραγματική αγάπη για το τόπο που γεννηθήκαμε. Κάνουμε ότι μπορούμε προς αυτή τη κατεύθυνση», υπογραμμίζει ο κ. Ξυνόπουλος και συμπληρώνει , «Μάλιστα έχουμε φτιάξει και σαιτ με την επωνυμία ΄΄Στηρίζουμε την Ελλάδα΄΄».

Κλείνοντας ο κ. Ξυνόπουλος, επισήμανε ότι η Ορθοδοξία μας ενώνει. Οι Ρώσοι λατρεύουν το Άγιο Όρος ,ένα σύμβολο της Ορθοδοξίας με βαθιά έννοια.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *