Γνωστός τερματοφύλακας παράτησε την καλή του λίγο πριν τον γάμο

Μια ιστορία που θυμίζει αρκετά την ελληνική ταινία «στρίβειν διά του αρραβώνος»…
Ή την ταινία «η νύφη το σκασε» με την Τζένη Καρέζη ή την πιο πρόσφατη με τη Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία παρατούσε κατά συρροήν τους άνδρες λίγο πριν τον γάμο. Αλλά αυτή τη φορά το έσκασε ο γαμπρός και μάλιστα πρόκειται για διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος παράτησε την επί χρόνια σύντροφό του, με την οποία έχει και παιδί, στα κρύα του λουτρού!

Πρόκειται για τον Αλαν Μακ Γκρέγκορ, τερματοφύλακα της Hull και την αγαπημένη του Λέα Σεβλίν, οι οποίοι επρόκειτο να παντρευτούν το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Ντουμπάι, ο τερματοφύλακας της Hull αποφάσισε να ματαιώσει τον γάμο αφού όπως είπε είχε δεύτερες σκέψεις.

Ο διεθνής τερματοφύλακας μαζί με τη μέλλουσα γυναίκα του, πήγαν στο Ντουμπάι, λίγες μέρες πριν τον γάμο τους.

Και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, και ενώ η Λέα, ανέβαζε φωτογραφίες στο twitter φορώντας εντυπωσιακά ρούχα και γράφοντας «Νύχτες στο Ντουμπάι», εκείνος την χώρισε.

Τον προηγούμενο μήνα πάντως η Λέα το «έριξε έξω» με φίλους σε σαββατοκύριακο στο Λονδίνο. Η 32χρονη ταξίδεψε πρώτη θέση από Hull στο Λονδίνο και έβγαζε σέλφις πίνοντας κοκτέιλ, κάτι που ενδεχομένως ενόχλησε τον πρώην πλέον σύντροφό της.

Πάντως τώρα μετά την ακύρωση του γάμου οι συμπαίκτες του Άλαν και σταρ της ποδοσφαιρικής τους ομάδας, ανέφεραν ότι όντως ο 33χρονος είχε δεύτερες σκέψεις για το γάμο αυτό…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *