Φώτης & Αλέξανδρος Σεργουλόπουλος: «Μεγαλώσαμε με απεριόριστη αγάπη»

Για πρώτη φορά, έπειτα από δεκαεπτά συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση, μας συστήνει τον αδελφό του. Ο Αλέξανδρος Σεργουλόπουλος είναι 52 ετών, έμπορος διαμαντιών, παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών.

Πώς ήταν η ζωή του Φώτη και του Αλέξανδρου;

Τα αγόρια του Γιώργου και της Μαίρης Σεργουλοπούλου γεννήθηκαν και …
μεγάλωσαν στο Παγκράτι. Ήταν μαθητές στη Λεόντειο Σχολή, ένα πρότυπο ελληνογαλλικό σχολείο στη Νέα Σμύρνη.

«Γυρνούσαμε από το σχολείο για να διαβάσουμε. Τεμπελιάζαμε και κάποια στιγμή, συνειδητοποιώντας ότι περνούσε η ώρα, τσακωνόμασταν και κλείναμε ο ένας τον άλλο εκτός σπιτιού» εξομολογείται ο Αλέξανδρος Σεργουλόπουλος.

Κοιμούνταν στο ίδιο δωμάτιο, μέχρι που έφυγε ο Αλέξανδρος να σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη. Ο χώρος που διάβαζαν δεν ήταν μέσα στο υπνοδωμάτιο, αλλά αλλού. Και πάλι μαζί. Θυμούνται το σπίτι τους γεμάτο κόσμο. «Παρότι η οικογένειά μας δεν ήταν πολυπληθής, μαζευόμασταν πολλοί μαζί. Συχρωτιζόμασταν».

Τα παιδικά χρόνια του Φώτη και του Αλέξανδρου είναι γεμάτα όμορφες εικόνες. Τριήμερες εξορμήσεις τις εθνικές αργίες, αλλά και η καθιερωμένη κυριακάτικη εκδρομή της οικογένειας στη Βουλιαγμένη, στο Ναύπλιο και στην Κινέτα είναι πράγματα που αναπολούν και οι δύο.

Μολονότι ο Φώτης φαίνεται κάπως ζωηρός στην τηλεόραση, ήταν ένα πάρα πολύ ήσυχο παιδί. «Με τον αδελφό μου δεν κάναμε ποτέ σκανταλιές. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό ήταν μια φορά που είχα πετάξει ένα βελάκι με στόχο το χέρι του Φώτη» εξηγεί ο Αλέξανδρος με χιουμοριστική διάθεση. Παρατηρώντας τους, διακρίνεται ο σεβασμός και η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο. Δεν έχουν πολλά κοινά, παρά μόνο την ευαισθησία του χαρακτήρα τους. «Εγώ εξωτερικεύομαι πολύ, ενώ ο Φώτης είναι πιο κλειστός ως χαρακτήρας. Έχουμε εντελώς διαφορετικές ζωές. Αν όμως περάσουν δέκα μέρες και δεν του έχω μιλήσει, μου λείπει. Θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Υπάρχει έντονη αγάπη, η οποία δεν εκδηλώνεται πάντα» αποκαλύπτει στο People o Αλέξανδρος Σεργουλόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα για την παιδική τους ηλικία και τις αναμνήσεις τους στο People που κυκλοφορεί σήμερα μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: inews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *