Είναι ,αλαζόνας, αγράμματος, ύπουλος και επικίνδυνος για τη δημοκρατία

Σε συνέντευξη Τύπου ο κ. Λυμπερόπουλος πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί, αναφερόμενος στις «διαρροές που έκανε ο υπουργός, σε σχέση με πρόσφατη απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ για τα κλειστά επαγγέλματα» τον χαρακτήρισε «αλαζόνα, αγράμματο, ύπουλο και επικίνδυνο για τη δημοκρατία». Ωστόσο, αναφερόμενος στη στάση των ιδιοκτητών ταξί, τόνισε ότι κρατούν στάση αναμονής μέχρι σήμερα, όποτε και θα γίνει η παρουσίαση του σχεδίου νόμου για την απελευθέρωση των ταξί.
Οι αυτοκινητιστές, πάντως, απειλούν με νέες κινητοποιήσεις εάν εγκριθούν από το υπουργικό οι προτάσεις του υπουργού Μεταφορών. Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις δηλώσεις του υπουργού για……
«κακομαθημένες συντεχνίες», δεν δίστασε να αφήσει και σαφείς αιχμές για «διαπλοκή με τον τουριστικό κλάδο», σημειώνοντας ότι ο κ. Ραγκούσης «συνομιλεί με τους επιχειρηματίες του τουρισμού καθημερινά, ενώ πρόθεσή του είναι να τους παραχωρήσει όλο το ποιοτικό έργο μεταφοράς τουρισμού».

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο ο κ. Λυμπεροπουλος δήλωσε πως «δεν πρόκειται να περάσει» καθώς εξαθλιώνει 70.000 οικογένειες, ενώ το χαρακτήρισε «αντισυνταγματικό» εκτιμώντας ότι προσκρούει στο άρθρο 5 του Συντάγματος. Σε ό,τι αφορά στα πρόστιμα τα οποία προτίθεται να επιβάλει το υπουργείο σε όσους μεταβίβασαν άδειες ταξί τα τελευταία χρόνια και δεν δήλωσαν όλο το ποσό, ο κ. Λυμπερόπουλος είπε ότι οι μεταβιβάσεις ορίζονται με υπουργικές αποφάσεις και ως εκ τούτου αυτό που επιθυμεί το υπουργείο να περάσει με το σχέδιο νόμου, είναι παράνομο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *