ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ

Εδώ είμαστε πάλι Συνέλληνες με το γνωστό σε όλους θέμα, που άλλους καίει, και άλλους, τους αφήνει να σφυρίζουν αδιάφορα…
και να λένε τις θεωρίες τους, γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι εύκολο να το παίζεις κάπως όταν φρουρείσαι! Όπως καταλάβατε, μιλώ για τους πολιτικούς, είναι οι «άλλοι», που σφυρίζουν αδιάφορα, και ΟΤΑΝ θυμηθούν και τους πιάσει το «πατριωτικό» τους, πετούν και από καμιά κορώνα, έτσι, για να το παίξουν πως νοιάζονται και καλά για τον τόπο.
Έγραψα πρόσφατα χρονογραφήματα για τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες που μπουκαρουν κατά χιλιάδες στη χώρα, διαβάσαμε ΟΛΟΙ για την υγειονομική ΒΟΜΒΑ που κουβαλούν αυτοί οι άνθρωποι, που για άλλους είναι «φουκαράδες», για τους περισσότερους όμως μόνο κάτι τέτοιο δεν είναι, μάθαμε πως μπήκαν σε καραντίνα αστυνομικοί και λιμενικοί με θετικά αποτελέσματα σε τεστ μαντου, και εκτός αυτών, μαθαίνουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για τα μύρια όσα προβλήματα δημιουργούνται όταν έχουμε συρράξεις μεταξύ τους.
Να μη ξεχάσω να αναφέρω και τις κλοπές και τους βιασμούς που πραγματοποιούν ορισμένοι εξ αυτών.
Αδέλφια, η χώρα μας είναι ένα ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ, και οι κυβερνήσεις της φροντίζουν με κάθε επιμέλεια να αποδυναμώνουν το στρατό και τα σώματα ασφαλείας προκειμένου να γίνεται η είσοδος κάθε ξένου ανεμπόδιστα.
Θα ήθελα εγώ ο αφελής ΕΛΛΗΝΑΣ, να κάνω μια ερώτηση στην κυβέρνηση….
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ;
Πριν απαντήσετε, για διαβάστε λίγο ένα άρθρο που κυκλοφορεί!
«ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…!!! ΕΝΟΠΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ… ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ…!!!
Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στο ακριτικό Φαρμακονήσι. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών έφτασε στο νησί και μερικοί από αυτούς ήταν ένοπλοι, χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες.
Το αποτέλεσμα ήταν να κινηθούν απειλητικά προς το φυλάκιο που βρίσκεται στο νησί και οι εκεί στρατιώτες να ζητήσουν βοήθεια από τη μονάδα Ειδικών Δυνάμεων που βρίσκεται στην κοντινή Κω. Τελικά το επεισόδιο έληξε χωρίς να υπάρχουν παρατράγουδα.»
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr
ΛΟΙΠΟΝ; Περιμένω την απάντηση σας κύριε πρωθυπουργέ και λοιποί εκσυγχρονιστές της κυβέρνησης αυτής…
Θα βγει και η «άλλη», η ανεκδιήγητη γιαγιά να πει τις γνωστές της μπούρδες που έχουν εξοργίσει τον κόσμο, θα βγουν και οι «αντιρατσιστές» και θα με πουν ΡΑΤΣΙΣΤΗ και ΦΑΣΙΣΤΑ, αλλά δεν πειράζει…..
Λοιπόν κύριοι, τι απαντήσεις έχετε να δώσετε σε εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ που βλέπουμε αυτό το ΧΑΛΙ και τρέμει το φυλλοκάρδι μας, γιατί έχουμε την ΑΠΕΙΛΗ, την ΟΠΟΙΑ, στην πόρτα του σπιτιού μας, που ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχει προσωπική φρουρά όπως το δικό σας;
Το ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ που λέγεται Ελλάδα και είναι ανοιχτό σε ΟΛΟΥΣ, θα αποκτήσει ποτέ κάποια ασφάλεια;
Αλλά ξέχασα, ΕΣΕΙΣ είστε ήσυχοι, γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΘΡΑΙΟΣ δεν πρόκειται να πλησιάσει ούτε στο ένα χιλιόμετρο τις γειτονιές σας. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΞΕ ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
Σύντομα κύριοι ο κόσμος θα σας δώσει αυτό που σας αξίζει….
Για κακή σας τύχη, ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…..
Θα επανέλθω…

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *