Αποκαλύπτεται στον κόσμο του

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί σημερα την πρώτη του φιλική εμφάνιση στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στη Μπεσίκτας (21.00, Novasports1).

Μετά την …περιπλάνηση σε Αυστρία, Τουρκία και Ολλανδία, οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκαλυφθούν στο κοινό τους σε μία δυνατή αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Το νέο και μεγαλύτερο μέχρι στιγμής απόκτημα του καλοκαιριού, Εστέμπαν Καμπιάσο, δεν θα είναι στον αγωνιστικό χώρο αλλά στην εξέδρα, όμως οι φίλοι των νταμπλούχων θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά άλλους νέους παίκτες όπως ο Πάρντο και ο Φινμπόγκασον.

Αντίθετα, δεν θα δώσει το παρών ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο οποίος προφυλάχθηκε από τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος επίσης θα έχει την πρώτη εμπειρία του από αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Σαλίνο, Μποτία, Βούρος, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Χάρα, Μπουχαλάκης, Κασάμι, Φουστέρ, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Πάρντο, Ντοσεβί, Πουλίδο, Ζντιέλαρ, Φινμπόγκασον, Σάλιακας.

Οι Τούρκοι του Σενόλ Γκιουνές, θα παραταχθούν στο Φάληρο με όλα τους τα αστέρια, όπως τον Μάριο Γκόμες και τον Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *