Τελευταία Νέα

Σαμαράς: Ο Τσίπρας φέρεται σαν αρχηγός… δεκαπενταμελούς

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Αντώνης Σαμαράς ενώ παράλληλα καλύπτει πλήρως τον Γιάννη Στουρνάρα για…

τη σφοδρή κριτική που δέχεται εσχάτως ο Υπουργός Οικονομικών, προαναγέλλοντας παράλληλα ανασχηματισμό για… όποτε χρειαστεί.

“Με αυτά που λέει, μάλλον κάνει… καζούρα, παρά αντιπολίτευση. Μάλλον φέρεται ως αρχηγός… δεκαπενταμελούς, παρά ως πολιτικός ηγέτης. Τα παιδία παίζει”, είναι η χαρακτηριστική αποστροφή του Αντώνη Σαμαρά για τον Αλέξη Τσίπρα και τη στάση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ξεκάθαρη και χωρίς… αστερίσκους είναι η στήριξη την οποία παρέχει ο Αντώνης Σαμαράς στον Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος βρίσκεται εσχάτως στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής, ενώ σήμερα έγινε πρώτο θέμα και στα γερμανικά ΜΜΕ, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του περί νέου “κουρέματος” του ελληνικού χρέους, που προκάλεσαν εκνευρισμό στο Βερολίνο και την Άνγκελα Μέρκελ.

“Έχει την απόλυτη στήριξή μου και ο ίδιος πιστώνεται μεγάλο μέρος από αυτην την αναστροφή κλίματος που πετύχαμε τους τελευταίους μήνες”, σημειώνει ο Αντώνης Σαμαράς για τον Γιάννη Στουρνάρα.

Για το θέμα του ανασχηματισμού, ο Πρωθυπουργός που έχει θεσμικά και πολιτικά τη μόνη και αποκλειστική ευθύνη, τονίζει ότι “θα γίνει όποτε χρειαστεί”, ενώ για το μέτωπο που έχει ανοίξει με τους αγρότες, ο Αντώνης Σαμαράς είναι απόλυτος: “Ό, τι μπορούσαμε να κάνουμε σε αυτήν τη φάση το κάναμε. Δεν έχουμε περιθώρια για κάτι παραπάνω. Και το ξέρουν. Δεν θέλω και δεν μπορώ να τους κοροϊδεύω”, καταλήγει ο Πρωθυπουργός.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *