Σήμερα «κληρώνει» για τον Τατσόπουλο

Τι θα ειπωθεί στην κρίσιμη συνάντηση με τον Τσίπρα
Αργά σήμερα το μεσημέρι αναμένεται η συνάντηση του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την εσωκομματική αντιπαράθεση που…

έχει ξεσπάσει με αφορμή της δηλώσεις του βουλευτή σχετικά με την θετική στάση ορισμένων βουλευτών της αντιπολίτευση απέναντι στην 17Ν, όπως ο ίδιος ανέφερε. Ο ίδιος ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε θέσει χθες βράδυ την παραίτησή του στην ηγεσία του κόμματος, ύστερα και από τις ποικίλες και έντονες αντιδράσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις δηλώσεις Τατσόπουλου, ορισμένες εκ των οποίων είναι εξόχως επιθετικές και απαξιωτικές. 
Ο κ.Τατσόπουλος δηλώνει ότι δεν θέλει να φύγει από το κόμμα, ωστόσο, σημειώνει ότι δεν θα δεχτεί λοιδορίες για τις απόψεις του. Στο τετ α τετ που θα έχει με την Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη στάση του και κυρίως για τις επίμαχες δηλώσεις του περί συμπάθειας μελών του ΣΥΡΙΖΑ με τις ιδέες της 17 Νοέμβρη. 
Πάντως, εντός του ΣΥΡΙΖΑ το κλίμα για τον Πέτρο Τατσόπουλο είναι βαρύ, με τον γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Βίτσα να του καταλογίζει ότι «μιλά άστοχα για πράγματα που δεν ξέρει, αλλά φαντάζεται με παραδοξότητες και «λογικά άλματα», διαβεβαιώνοντας πως κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν συμπαθεί καν την τρομοκρατία και τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη να χαρακτηρίζει «εκτός τόπου και χρόνου» τις δηλώσεις του. 
Με πληροφορίες από KoolNews.gr 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *