Σωματείο ξυλοδαρμού πολιτικών.

Μέχρι τώρα ξέραμε για σωματεία και συλλόγους που ιδρύονται για να εξυπηρετήσουν «ευγενείς σκοπούς»είτε για να δραστηριοποιηθούν για κοινωνικά ζητήματα κλπ.

Τώρα μάθαμε ότι ιδρύονται και σωματεία έχοντας αποκλειστικό σκοπό τα…
 μέλη τους να «δέρνουν πολιτικούς».

Όχι δεν κάνουμε πλάκα. Αρχικά αυτό το γεγονός το πληροφορηθήκαμε διαβάζοντας…
το «Πρώτο Θέμα», αλλά το προσπεράσαμε θεωρώντας το δημοσιογραφική υπερβολή.
Εγραφε συγκεκριμένα η φυλλάδα του Θέμου Αναστασιάδη: «Νεαρός υφυπουργός που εκλέγεται στη Βόρεια Ελλάδα ομολογούσε στο οικογενειακό του περιβάλλον ότι την παραμονή των Χριστουγέννων τον πλησίασε ένας ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ και του γνωστοποίησε, με αγριεμένο ύφος, ότι ο ίδιος και κάποιοι φίλοι του ιδρύουν σωματείο που θα έχει σκοπό να “δέρνει πολιτικούς”! Ο αψύς ψηφοφόρος το έλεγε μάλιστα με τόση θέρμη και ενθουσιασμό, που ο υφυπουργός απομακρύνθηκε το ταχύτερο δυνατόν για να μη γίνει ο πρώτος στον οποίο θα εφαρμοστεί ο “σκοπός” του σωματείου».

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι σήμερα μας ήρθε e-mail το οποίο μας προτρέπει να γίνουμε μέλη σε γκρουπ που δημιουργήθηκε στο facebook «που έχει στόχο να συντονιστούμε πανελλαδικά ώστε να κάνουμε στοχευμένες και μεθοδευμένες επιθέσεις στους πολιτικούς που κατέστρεψαν τις ζωές μας και υποθήκευσαν το μέλλον μας».

Τι να σχολιάσουμε … δύσκολοι καιροί για το πολιτικό προσωπικό ντόπιων και ξένων καπιταλιστών.

http://peripatris.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

27 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ… !!! ΜΕ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ..!!! ΓΙΟΥΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΥΠΙΑ ΡΙΧΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ .

    Reply
  3. ΕΛΛΗ

    ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ,Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ.ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΜΕ ΣΙΩΠΗΛΑ,ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ.ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ.ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΔΟΥ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΥΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ,ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΛΑΠΑ,ΧΑΛΑΡΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ.ΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΟΜΑΔΕΣ- ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΤΟΕΙ.
    ΞΥΛΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ.ΗΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!

    Ο ΓΡΟΘΙΑΣ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ 1000 ΑΤΟΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΘΡΟΑ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΡΑΦΤΕΙ.
    http://peripatris.blogspot.com/2011/01/blog-post_6659.html

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΞΕΡΙΖΩΝΩ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ …ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ …ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ..ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!! ΕΠΙΣΗΣ ΣΠΑΩ ΔΟΝΤΙΑ …

    Reply
  7. Ανώνυμος

    θελετε και νομικη καλυψη? τι ειναι αυτα? αυτοι οταν μας γαμανε εχουν νομικη καλυψη ? τσεκουρι στους απανθρωπους κατακτητες ντοπιους και ξενους

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Είναι μια κίνηση που βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση. Ελπίζουμε στο μέλλον ότι θα δούμε παρόμοιες κινήσεις ιδρύσεως αντίστοιχων σωματείων λυντζαρίσματος δημοσιοκάφρων, κυνηγών εβραιομασώνων, εξοντώσεως μελών της Βildeberg, καταδιώξεως μελών της CIA και των πολυεθνικών στην Ελλάδα κλπ. Ευχόματε στο σωματείο κάθε επιτυχία και κάθε πρόοδο όσο αναφορά το σκοπό της ιδρύσεώς του.

    Reply
  9. Η ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΦΑΝΤΑΡΟ

    ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ….ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ…..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ , ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ;;;;

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΑΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΘΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΩΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!
    Ε ΡΕ ΦΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Αποτελεσματικό είναι ,όπου τους βλέπουμε να τους λέμε με θάρρος τη γνώμη μας και να τους ζητάμε απαντήσεις και ευθύνες καταγράφοντας τις σκηνές με κινητά κλπ.Το ξύλο και οι επιθέσεις τους εξυπηρετούν και βοηθούν τα άδικα έργα τους.
    Επίσης να γνωστοποιούμε με κάθε τρόπο ότι μαθαίνουμε για τα πεπραγμένα τους αφοβα γιατί είναι δημόσια πρόσωπα και υπάγονται στην δημόσια κριτική και βάσανο.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    επιτελους αρχισαν οι ελληνες να ξυπνανε.οι επαναστασεις γινονται κυριως με οπλα

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *