Ο Παπανδρέου είναι Πανθρακικός!!!

Δεν το κατεβάσαμε από το κεφάλι μας! Απλώς διαπιστώνουμε την προτίμηση του Πρωθυπουργού στην ποδοσφαιρική ομάδα της Κομοτηνής, καθώς ο ίδιος φοράει την φόρμα της, λίγο πριν τρέξει στο 28ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών.

http://piazzadelpopolo.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛ…ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΦΑΝΣΗ ΑΠΟ …. ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ–ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ Η ΝΤΟΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ??=ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΔΗΛΩΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ–Δ Ε Ν Κ Α Ν Ε Ι ΤΟ Π Α Ι Δ Ι–ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΩΦΡΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ–ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ–ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ—ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ—

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Τι δουλεια εχει με τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ο μαλακας…..και γενικα με τη ΘΡΑΚΗ που ξεπουλαει καθημερινα στα χερια των μεμετιων….ας εβαζεμπλουζα απο φενερ-μπαχτσε απο γαλατασαραι….αν ηθελε και απο την κασιμπαμπα η γκεντσλεμπριρλιγκι…(ονομα να σου πετυχει) αλλα οχι του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!!ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *