Περί του νόμου εκλέγειν & εκλέγεσθαι αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές

Toυ Ιω. Γ. Ανδριοπουλου

Το Δ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) με την 350/2011 απόφασή του έκρινε, ότι ο Ν. 3838/2010 Σύγχρονες Διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια & την πολιτική συμμετοχή ομογενών & νομίμως διαμενόντων μεταναστών & άλλες ρυθμίσεις είναι ο πλέον αντισυνταγματικός νόμος, που……
ψηφίστηκε ποτέ, καθώς αντίκειται σε 9 άρθρα του Συντάγματος:

Παραβιάζει την ίδια τη μορφή του δημοκρατικού πολιτεύματος, που είναι μη αναθεωρητέα, διότι αντίκειται στο άρθρο 1 παρ.2 (Λαϊκή κυριαρχία) & 3 (Εξουσίες υπέρ του Λαού & του Έθνους)
Παραβιάζει τα ατομικά & κοινωνικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, διότι αντίκειται στα άρθρα 4 παρ. 3 (Καταστρατήγηση των προσόντων του Έλληνα πολίτη) 16 παρ. 2 (Ελληνική παιδεία) 21 παρ. 1 (Προαγωγή του Έθνους) & 25 παρ. 4 (Εθνική αλληλεγγύη)
Παραβιάζει την ανάδειξη των εκπροσώπων του Ελληνικού λαού, διότι αντίκειται στα άρθρα 51 παρ. 2 (Αντιπροσώπευση του Έθνους) & 52 (Ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, ως έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας)
Παραβιάζει …

τη διοίκηση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) διότι αντίκειται στο άρθρο 102 παρ. 2 (Εκλογή αρχών Ο.Τ.Α.)
Παραβιάζει τέλος & τις ειδικές διατάξεις του Συντάγματος, διότι αντίκειται στο άρθρο 108 (Μέριμνα για όλες τις δυνάμεις του απανταχού ελληνισμού)
Ως προς την ψήφο αλλοδαπών τρίτων χωρών στις δημοτικές εκλογές, μόνο 8 εκ των 47 χωρών του Συμβουλίου της Ευρώπης έχουν υπογράψει τη σχετική σύμβαση. Το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο καλύπτει μόνο πολίτες Ε.Ε. με όρους αμοιβαιότητας, ενώ έχει κριθεί αντισυνταγματική η ψήφος αλλοδαπών με αποφάσεις του γερμανικού, γαλλικού, αυστριακού και ιταλικού Συνταγματικού Δικαστηρίου. Η διατήρηση της απόφασης στην Ολομέλεια ακυρώνει αυτομάτως τις ελληνοποιήσεις και τις εκλογές, διότι ακυρώνονται πράξεις εγγραφής αλλοδαπών στους εκλογικούς καταλόγους και οι συναφείς πράξεις.

Οι 30 σελίδες της απόφασης ψηφιοποιημένες στο διαδίκτυο προς ενημέρωση του Ελληνικού λαού.

http://udemand.wordpress.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ***

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Κύριε Ανδριόπουλε, σε ευχαριστώ για τον σπουδαίο αγώνα σου. Έχω μία απορία, οι κυβερνώντες, πρωθυπουργοί, υπουργοί εξωτερικών και εθνικής αμύνης των τελευταίων δεκαετιών, αλλά και οι βουλές στο σύνολό τους που "αμελούν" να φυλάξουν ή άφησαν εσκεμμένα αφύλακτα τα σύνορα μας μήπως πρέπει να κατηγορηθούν για εσχάτη προδοσία; Στοιχειοθετείται τέτοια κατηγορία;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *