Δυναμική απάντηση σ’ όσους κόβουν το ρεύμα σε εργατόσπιτα στη Νάουσα

Δυναμική απάντηση σ’ όσους κόβουν το ρεύμα σε εργατόσπιτα στη ΝάουσαΤην επανασύνδεση του ρεύματος στα σπίτια 6 εργατικών – λαϊκών οικογενειών, απαίτησαν οι εργαζόμενοι της Νάουσας, με δυναμική και…
μαζική κινητοποίηση που πραγματοποίησαν χτες το πρωί έξω από τη ΔΕΗ, μετά από πρόσκληση του Εργατικού Κέντρου και των Λαϊκών Επιτροπών.

Τις προηγούμενες μέρες, η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε 6 οικογένειες ανέργων, εργαζομένων που είναι απλήρωτοι για μήνες και αναπήρων που παλεύουν να ζήσουν με το επίδομα πρόνοιας που τους τελευταίους μήνες δεν καταβάλλεται.

Ολοι τους αδυνατούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος, καθώς δεν έχουν κανένα εισόδημα.

Εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου, των Λαϊκών Επιτροπών και οι οικογένειες που έχουν καταδικαστεί να ζουν χωρίς ρεύμα, απαίτησαν την επανασύνδεση του ρεύματος. Ο προϊστάμενος της ΔΕΗ ζήτησε να καταθέσουν εγγράφως το σχετικό αίτημα και αφού ενημερώσει κεντρικά τη διοίκηση θα απαντήσει στο αίτημα.

Η εξέλιξη αυτή, δείχνει ότι η ΔΕΗ διαφοροποιεί τη στάση της, καθώς μέχρι πριν, άμεσα προχωρούσε σε επανασύνδεση του ρεύματος με την καταβολή ενός συμβολικού ποσού.

Απέναντι στη σκλήρυνση της στάσης της ΔΕΗ, και αν τελικά δε γίνει η επανασύνδεση του ρεύματος στις 6 οικογένειες, το εργατικό κίνημα της Νάουσας ετοιμάζεται να απαντήσει με νέες πιο δυναμικές κινητοποιήσεις.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *