Η βουλευτής το πανάκριβο παπούτσι και το αραβικό γκαλά

Με παπούτσι Hogan αξίας 300 ευρώ εμφανίστηκε γνωστή βουλευτής αριστερής παράταξης να πίνει καφεδάκι με μεγαλοστέλεχος μεγάλης κατασκευαστικής εταιρίας αραβικών συμφερόντων σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του briefingnews.gr
Καλεσμένη σε ένα μεσημεριανό γκαλά που διοργάνωσε η συγκεκριμένη εταιρεία ,πήγε να δώσει το παρόν. Φορούσε το Hogan στην οποία μάρκα φαίνεται ότι έχει αδυναμία και κάθισε με τις ώρες μαζί με το….
μεγαλοστέλεχος να απολαμβάνει τα κεράσματα από το αραβικό εστιατόριο που έκανε και τα εγκαίνιά του εκείνη τη μέρα.
Αναρωτιέμαι απλώς αν αυτή η συνάντηση ήταν στα πλαίσια των δημοσίων σχέσεων που κάνουν οι βουλευτές με τέτοιους είδους εταιρίες , αν θα της υποσχεθούν ότι θα την στηρίξουν στις εκλογές από πλευρά ψήφων , αν την στηρίζουν οικονομικά την περίοδο των εκλογών που λίγο πολύ μια βοήθεια όλοι οι βουλευτές την χρειάζονται ή αν απλώς πήγε να δοκιμάσει τα εδέσματα και να μιλήσει για τους μισθούς των εργατών που παίρνουν δεν παίρνουν την αξία των παπουτσιών της σε μηνιάτικο.
Πάντως να τονίσουμε ότι πέρασμα από αυτήν την εταιρία έχουν κάνει πολλοί γνωστοί βουλευτές στο παρελθόν και κυρίως του ΠΑΣΟΚ που μια καλύτερη σχέση με τα στελέχη της εταιρίας αυτής την παραείχαν.

http://www.briefingnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *