Εσένα αλήτη που κατέστρεψες τη χώρα μου, θα σε καταριέμαι μέχρι να πεθάνω.!

Ο Ανδρέας…
Γι’ αυτό το πολιτικό έκτρωμα, πίνουν νερό στο όνομά του ακόμη και σήμερα οι αμέτρητες χιλιάδες των πρασινοφρουρών, για τους οποίους ο Πάγκαλος ορθώς ομολογεί ότι τα έφαγε μαζί τους.
Γι΄αυτό το ελεεινό υποκείμενο, οι στρατιές των αλητήριων πρασινοφρουρών αντικατέστησαν τις εικόνες των αγίων από το…..
εικονοστάσι των σπιτιών τους και στη θέση τους τοποθέτησαν την εικόνα του Εβραιοπολωνού ανθέλληνα.
Του Ανδρέα…
Οι ακάλυπτες αρχικά και μετέπειτα με δανεικά καλυμμένες επιταγές του λαοπλάνου πολιτικάντη Ανδρέα Παπανδρέου είχαν ημερομηνία λήξεως.
Αυτό το γνώριζαν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες, πλην εκείνων που ελέω Pasok – εν μια νυκτί – κοιμήθηκαν… σκατατζήδες και ξυπνήσαν …άρχοντες.!
Δεν πρόκειται βεβαίως περί “Ανδρεϊκής” τυμβωρυχίας, αλλά θα είναι ίσως η πρώτη φορά που θα πω, ας μην τον συγχωρέσει ο Θεός.!
Είθισται ο Θεός να συγχωρεί μόνον εκείνους που ζητάνε ταπεινά συγνώμη, αλλά ο καθ’ ου, φρόντισε μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής του να παραμείνει ένα αμετανόητο και αισχρό ανθρωποειδές.
Ζητώ συγνώμη απ’ τον εαυτό μου κι’ απ’ όλους εσάς, αλλά δυστυχώς, δεν μπορώ να ξεχάσω.
Πιστέψτε με δε, πως δεν μπορώ να κάνω και διαφορετικά.
Θυμάμαι τις αλήστου μνήμης μέρες του “ένδοξου” πλην αισχρού …”Ανδρεϊσμού” και ντρέπομαι για τη χώρα μου που επέτρεψε να ασελγήσει πάνω της αυτό το πολιτικό έκτρωμα της σύγχρονης ιστορίας συνεπικουρούμενο και από τον πάλαι ποτέ ακριβοπληρωμένο … “αυριανισμό” που έφθασε σε σημείο να φωτομοντάρει τον Μητσοτάκη ως συνεργάτη των Γερμανοφονιάδων, κι’ αυτό βεβαίως τη βοηθεία του “Θείου”…βρέφους του Pasok αισχροτάτου Λαλιώτη, ο οποίος – τώρα πλέον – πατάει πάνω στα αγνώστου μεν προελεύσεως αλλά ελληνικά δισεκατομμύρια του φτωχού κοσμάκη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει μέχρι και σήμερα να πάρει εκείνο το κωλοπτυχίο της οδοντιατρικής και να βγάλει έστω και μια δεκάρα τσακιστή με τον ιδρώτα του προσώπου του.
Η αισχρή εποχή του “Ανδρεϊσμού” με σήμα κατατεθέν το ζιβάγκο, την απλησιά και το μούσι, δυστυχώς δεν θα περάσει τόσο εύκολα όσο νομίζαμε αρχικά.
Κι’ αυτό γιατί, όταν οι… πάσης φύσεως μουσάτοι πρασινοφρουροί αλήτες των απανταχού της χώρας πρασίνων κλαδικών, μπούκαραν από πόρτες και από παράθυρα στο ταλαίπωρο Δημόσιο κι έγιναν εν μια νυκτί, οι κηπουροί γιατροί του μετέπειτα ΕΣΥ του μακαρίτη Γεννηματά, οι τελειόφοιτοι Γ΄ Δημοτικού, προϊστάμενοι τμημάτων, οι ξυλοσχίστες πρόξενοι στις ανά τον κόσμο Διπλωματικές μας εκπροσωπήσεις απέκτησε καθολική ισχύ το λεγόμενο …”Λαϊκό κεκτημένο”.
“Δεν υπάρχουν θεσμοί, παρά μόνον ο Λαός”, διακήρυσσε εκστασιασμένος απ’ την Λατρεία του …πλήθους – όχλου από κάποιο μπαλκόνι της Κοζάνης – θυμάμαι – ο μακράν ημών πλέον μακαρίτης, αλυσοδένοντας για πάντα την χώρα με τα δεσμά του Λαϊκισμού…
Έτσι φθάσαμε λίγο αργότερα επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη στα πρωτοφανή …ξεβρακώματα των άτυχων …”ΣΕΠιτων” των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας από τους πράσινους στρατευμένους και τερατογενείς Σταμουλοκολλάδες, στα κατεβάσματα των διακοπτών της ΔΕΗ των Μπακούληδων, στα τερατώδη και υπέρ Μαυράκηδων “δωράκια” ποσού των 500.000.000 δραχμών και σήμερα…
Σήμερα πωλείται η Πατρίς σε τιμή ευκαιρίας γιατί το άρμα του Ανδρεϊσμού το σέρνει ένα πουλημένο αμερικανικό τομάρι της ιδίας δυναστείας.!
Ο Γιώργος…
Όσοι λοιπόν τότε έδρεπαν καρπούς “αγλαών” ημερών και ειρωνεύονταν τα … “κοροΐδα της απ’ έξω” μεριάς, ας…φάνε τώρα στη μάπα, έναν Ανδρέα και υιό και αργότερα … βλέπουμε!
Βεβαίως, κοντά σε σας αληταράδες, θα καούμε κι’ εμείς, αλλά θα έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας επειδή δεν κάναμε μακροβούτι στη λίμνη με το χρυσάφι. Εσείς αφαιρέσατε το περιεχόμενο της λίμνης και τώρα ο Ελληνικός λαός κοιτάζει με απορία τον ξερό πυθμένα της.
Πέστε μας και μαλάκες για να τελειώνουμε.!
Ζητώ ξανά συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω.
Δεν μπορώ να ξεχάσω τον …”Ανδρεϊσμό” που έχοντας δέσει χειροπόδαρα την δικαιοσύνη, λεηλατούσε ωσεί ιέραξ την δημόσια περιουσία και την μετέτρεπε σε προσωπικό τσιφλίκι τόσον του ιδίου και της κλίκας του, όσο και της μετέπειτα ηθικοτάτης συμβίας του Μιμής, η οποία κατά δήλωσή της παραμένει – από τότε – “κλειστή” ως …”γυναίκα”.
Δεν μπορώ να ξεχάσω τον εκλιπόντα εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα που για τα …μικροέξοδα των παιδιών του άρπαξε 2.000.000 δολάρια από το υστέρημα του Ελληνικού λαού και τα μετέφερε σε Ελβετική τράπεζα και σε γενόμενη επερώτηση εντός του κοινοβουλίου από μέλος της αντιπολιτεύσεως απάντησε πως “εσείς δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε”.
Βεβαίως, ο “περήφανος Έλληνας” …αντάμειψε δεόντως και …πλουσιοπάροχα τον υιόν Κουτσόγιωργα για την …Εθνική προσφορά του πατρός του, και του έδωσε μια θέση στο …κοινοβούλιο.!
Ω αφελή Έλληνα.!
Πίστεψες στ’ αλήθεια ότι αυτός ο “πολιτικός” θα μπορούσε ποτέ να κάνει καλό στην Ελλάδα, την οποία ουδέποτε θεώρησε πατρίδα του;
Θεωρείς πως ήταν τυχαία η τοποθέτηση του κανακάρη του και νυν πρωθυπουργού – ανδρείκελου στο υπουργείο Παιδείας; Απλά του έδινε μια ευκαιρία μπας και μάθει Ελληνικά.!
Πίστεψες ότι ενδιαφέρθηκε πραγματικά για την Ελλάδα, όταν σε διάστημα δύο μηνών την οδήγησε σε τρεις απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις με κόστος δισεκατομμυρίων, μόνο και μόνο για να αποτρέψει την εκλογή Μητσοτάκη;
Δεν κατάλαβες γιατί το εκλομαγειρείο έβαλε στο φουλ τις …ατμομηχανές του; Απλά γιατί ο …”Ανδρέας” το είχε χωνέψει ότι ο Μητσοτάκης με αφορμή το σκάνδαλο Κοσκωτά, θα τον έβαζε σίγουρα φυλακή.
Τότε ακριβώς έφθασε και το πράσινο μαντάτο – τελεσίγραφο στον Μητσοτάκη, ότι αν γίνει κάτι τέτοιο το Pasok θα αιματοκυλήσει τη χώρα, γι’ αυτό και ο άρπαξ των δισεκατομμυρίων του Κοσκωτά – δηλαδή του Ελληνικού λαού – απηλλάγη οριακά με διαφορά μιας ψήφου.
Και για τους μη κατέχοντες την νομικήν επιστήμην, θα πρέπει να πούμε πως μεταξύ απαλλαγής και αθώωσης υπάρχει μεγάλη διαφορά. Δεν είναι της παρούσης να αναφερθούμε σ’ αυτή τη λεπτομέρεια, που δυστυχώς ελάχιστοι, και μόνο οι νομικοί γνωρίζουν.
Αυτή η οριακή “απαλλαγή” λόγω …αμφιβολιών έκανε τα πράσινα και αλητήρια παπαγαλάκια να μιλάνε για …”βρώμικο ’89”.
Οποία καταισχύνη.!
Συγνώμη και πάλι, μα δεν μπορώ να ξεχάσω.
Δεν μπορώ να ξεχάσω το …”Τσοβόλα δώστα όλα” που δυστυχώς ήταν μια σοβαρή εντολή προς τον τότε υπουργό οικονομικών και όχι απλά ένα …σχήμα λόγου, όπως θέλησε να το παρουσιάσει αργότερα.
Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου μετέφερε Αξιωματικός της Αστυνομίας όταν ο Κοσκωτάς εν εξάλλω καταστάσει είπε για τα πράσινα της εποχής δίποδα τρωκτικά: “ως πότε θα τους πληρώνω τους καργιόληδες;”
Δεν μπορώ να ξεχάσω τον …”πρωθυπουργικό φίλο” Γιώργο Λούβαρη ο οποίος υπό το βάρος των ασήκωτων …”Pampers” με τα …”τούβλα” δεν προσήλθε να καταθέσει στο ειδικό δικαστήριο, επικαλούμενος λόγους υγείας (σκλήρυνση κατά πλάκας), ενώ αργότερα έπαιζε μπάλα στου Καραϊσκάκη ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, πλάι στον Ντέταρι, το μεγάλο και ακριβοπληρωμένο από τον Κοσκωτά συμβόλαιο ύψους ενός δισ. δραχμ. για την εποχή.
Δεν μπορώ να ξεχάσω το μπουκάλι …”Johny Walker” με το οποίο κοιμόταν και ξυπνούσε ο …”Ανδρέας”.
Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι σε μια σύνοδο των “6” που πραγματοποιούνταν στην Αθήνα, αυτός… ξέχασε να πάει, γιατί τον πήρε ο ύπνος αγκαλιά με τη γκόμενα σε κάποια έπαυλη του Παλιού Ψυχικού και όταν ο σύζυγος της “Κυρίας” τους έκανε …τσακωτούς, ο “απλοχέρης” Ανδρέας τον έκανε κάπου …Διοικητή, με αμοιβές μεγιστάνα.
Δεν μπορώ να ξεχάσω…
Συγχωρέστε με, αλλά δεν μπορώ.

Π.Ν.

http://gianniotis.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

39 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    Η παρούσα ιστοσελίδα αποδεικνύει το πραγματικό "πρόσωπο" του ΠΑΣΟΚ, ενός καμουφλαρισμένου κινήματος νομής της εξουσίας και του δημοσίου χρήματος. Η παρούσα ιστοσελίδα ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ που έχουν φτιαχθεί απο τους μυθοπλάστες του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια, και αναδεικνύει την ΑΛΗΘΙΝΗ "προσφορά" του κινήματος και του "μεγάλου του ηγέτη" Ανδρέα Παπανδρέου στον Ελληνικό λαό. Ανάδειξη που παρατίθεται με ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεδομένα, και όχι με αμπελοφιλοσοφίες! Για να θυμούνται οι παλιοί, και να μαθαίνουν οι νέοι:

    http://clubs.pathfinder.gr/pasokkateleth

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ.

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΣΥΔΝΗΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ…. ΓΑΜΩ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ;

    ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.

    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    KOITΑ ΡΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ;

    ΟΙ ΠΑΡΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ!

    ΕΛΕΟΣ ΡΕ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΤΕΛΟΣ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ξαφνικά θυμήθηκες μαλάκα ότι ο Ανδρέας κατέστρεψε τη χώρα? Οι Καραμανλομητσοτάκηδες ήταν Αγιοι ε? Αλλά είπαμε. Το λάθος των Παπανδρέου είναι που δεν έστησαν Ειδικα Δικαστήρια. Ποτέ δεν είναι αργά

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ…….ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝΑΣ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗΣ, ΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ο κάθε πάσχων εξ επαρράτου ή ιασίμου ασθένειας, πριν εκφράσει τισ άρρωστες απόψεις του, να σκέφτεται το εξής: Εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών, ψηφίζουν και αναδυκνείουν τις κυβερνήσεις… Τώρα, για τον κάθε "γαμήκουλα" του χώρου, ένα θα πω: Τουαλλέτα και λίιιιγο κατούρημα!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ! -ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ-

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΙΣΑΜΕ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΧΩΡΑ.

    Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1981.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ.
    ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ευγε στον αρθρογραφο !
    επιτελους ακουστηκε η αληθεια
    ο καταστροφεας της ελλαδας με το ζιβαγκο,εξεθρεψε στρατους απο βανδαλους εις βαρος μας

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ ΓΙΑ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΓΩ ΤΟΝ ΛΕΩ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ!!!ΚΑΙ ΦΙΛΕ 9:28 ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟ '79 ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΜΙΣΘΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ!!!ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΤΟΣΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    Reply
  16. Δημήτρης-Κέρκυρα

    Καλημέρα σας.
    Φίλε αρθρογράφε,θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου,αρκεί να συμφωνήσεις και συ ότι,ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ τους τα ίδια ΣΚΑΤΑ είναι.Δεν είδα να το αναφέρεις πουθενά αυτό και με στεναχωρεί ιδιαίτερα.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ . ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.. ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    προδοτης του κερατα ηταν δεν αντιλεγω αλλα η παπαρηγα τι ειναι? ο τραγακης τι ειναι? ο καρτζαφερης που ητανε στη ν.δ. 10 χρονια και τωρα παριστανει το κοτοπουλο τι ειναι? ο τσιπρας που ειναι γιος κατσκευαστη δημ. εργων? ειναι ολοι μαζι κλικα γιαυτο αποκλειουν τους αλλους….

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Τσοβόλα δώστα όλα…!!!!
    Μη το ξεχνάμε..όπως δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτό που είπε ο άλλος αλήτης, ο Μητσοτάκης…"σε 10 χρόνια οι έλληνες δεν θα θυμούνται τίποτα για τα Σκόπια".
    Ξεχνάμε σαν λαός…δυστυχώς όμως ξεχνάμε..!!
    Ξεχάσαμε τα παραπάνω, ξεχάσαμε την σύμπραξη των αριστερών (ΚΚΕ – ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ) με την ΝΔ το '89 όπου οι ιδεολογίες πήγαν περίπατο μπροστά στην σκοπιμότητα, ξεχάσαμε το χρηματιστήριο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το Βατοπέδι, τις αρπαχτές….τα ξεχάσαμε όλα..
    Τρανή απόδειξη οι στημένες διμοσκοπίσεις των πουλημένων ΜΜΕ.
    Δυστυχώς ξεχνάμε….φαίνεται άλλωστε και εδώ…αν διαβάσει κανείς κάποια από τα παραπάνω σχόλια θα το δει.
    DUM SPIRO SPERO όμως…όσο ζω ελπίζω…ελπίζω να βρεθεί Ο ΗΓΕΤΗΣ που θα μας ενώσει ξανά να βγάλουμε από πάνω μας την σαπίλα και επιτέλους..να ζήσουμε μια αληθινή δημοκρατία και όχι μια ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ όπως σήμερα έχουμε…!!!
    Καλημέρα Ελλάδα..!!!!

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΕΡΡΕΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    OLLOI H ELLADA EINAI ENA PERIVOLI ME OREA LOULOUDIA KAI MESATOU EXI 300 KOUPES SKATA ESISIS OI ALAGOMIGES OTAN EINAI NA ER8I HANIKSI PATE STA SKATA TI NA SAS KANOUN H EUROPEH NA SAS XAHDEVOUN TA !!! ; APO GER

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 7:39
    ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!(ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΤΥΧΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ).
    ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ!!!!

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝ

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΜΕ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΤΙς ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ, ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΓΙΟ, ΓΙΑΤΊ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ;

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Ο ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΗΣΥΧΕΙΑ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ.

    Reply
  26. Ανώνυμος

    io kleftes (epanastates) panta einai anwnymoi enw "oi efialtes" ginontai epwnymoi grafontas thn istoria twn symferontwn exoume katanthsei na skeftomaste logw sun8hkwn na prospa8ei na swsei o ka8enas to diko tou tomari afhnontas tous atimwrhtous mpas kai epibiwsei se auton to bo8ro pou oi allodapoi kuriws logioi 8ewrousan kapote to likno tou politismou twra pia ena kakogurismeno porno fainomenika me liga asteria akoma edw kai ekei pneumatos kai polu kosmo pou antisteketai kai sunexizei me an8rwpia. ereuna gnwsh politismos polemountai xronia twra apo ka8e kubernhsh

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΡΩΣΤΗΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ 'ΧΕΙΣ.
    ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ,ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.
    ΟΤΑΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ.
    ΄΄ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ''
    ΚΙ ΕΤΣΙ ΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΔΟΤΗ.

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΟ ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΟΥ. ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΕΤΣΙ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ..

    Reply
  29. ΓΓΓΓ

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣΕ ΗΔΗΚΗΣΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΥ ΑΛΟΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΚΙΑΛΟΣ ΜΠΗΔΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΜΟΣ ΤΗΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *