Καθαρισμός του ποδηλατοδρόμου Ηγουμενίτσας πραγματοποιήθηκε σήμερα σε συνεργασία του ΣΚΑΙ, του Ράδιο Ηγουμενίτσα και του Δήμου Ηγουμενίτσας!

Ο ΣΚΑΪ, μαζί με το Ράδιο Ηγουμενίτσα και τον Δήμο Ηγουμενίτσας, συνέχισαν σήμερα από την πόλη μας τη μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού Καθαρίζουμε την Ελλάδα!
Στις 10.00 το πρωί συναντήθηκαν στην είσοδο του ποδηλατοδρόμου Ηγουμενίτσας, έξω από το ΤΕΙ, συμπολίτες μας εθελοντές, μέλη του Συλλόγου Περιβάλλοντος Θεσπρωτίας, Λυκόπουλα από το….
1ο σώμα ναυτοπροσκόπων Ηγουμενίτσας, μαθητές και γονείς του βρεφονηπιακού παιδικού σταθμού & νηπιαγωγείο Disneyland, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γ. Κάτσινος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ι. Γόγολος, ο Αντιδήμαρχος κ. Β. Τσώλης (ο οποίος λέρωσε πραγματικά τα χέρια του καθ’ολη την διάρκεια και μήκος του ποδηλατοδρόμου) και συνεργία καθαρισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοηθήσατε για την σημερινή δράση, η οποία πέρα από τα άμεσα αποτελέσματά της (μαζεύτηκαν πάνω από 30 σακούλες σκουπιδιών, κυρίως σακούλες και πλαστικά μπουκάλια, αλλά και κάθε τι που ξεβράζει η θάλασσα στην ακτή), είχε και συμβολικό σκοπό ευαισθητοποιώντας περιβαλλοντικά τους νέους της πόλης μας αλλά και όλους μας!

http://892fm.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *