ΣΓΟΥΡΟΣ: Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ

Ο ανεπάγγελτος, ο επαγγελματίας φεουδοκοτσαμπάσης αυτοδιοικητικός, που θεωρεί ως τσιφλίκι και ιδιοκτησία την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που νομίζει ότι αιώνια και ισόβια θα την εκμεταλλεύεται και θα την καπηλεύεται, ο μνημονιακός επιβήτορας, που….
πιστεύει ότι η Περιφέρεια είναι εταίρα πολυτελείας, που θα ασελγεί και θα ξεσπά βάναυσα πάνω της. Ο χρισμένος, το ψυχοπαίδι της Κυβέρνησης του Δ.Ν.Τ., ο συνήγορός της, τον προκαλούμε σε ένα και μοναδικό ερώτημα. Να μας πει δημόσια:

Tί έχει σπουδάσει?

Ποιο είναι το πτυχίο του?

Ποιο είναι το επάγγελμα που εξάσκησε και εάν έχει κολλήσει ποτέ ένσημα?

Είναι ανεπάγγελτος και μισθοφόρων των μεγαλοσυμφερόντων, είναι ο επονομαζόμενος Don-Αρχιβαρώνος της ντόπας των αρσιβαριστών και γι’ αυτό περιμένουμε και να μας πει ο πασίδηλος Αμερικονό-φιλό-φίλος ποιο έργο υποδομής πραγματοποίησε στη Νομαρχία. Τον προκαλούμε δημόσια να μας πει το ποσοστό απορρόφησης που είχε στα προγράμματα ΕΣΠΑ και ΠΕΠ στη Νομορχία.

Γιουσουφό-φιλιππινέζε Σγουρέ, διορισμένε Νομάρχα σε προκαλούμε δημόσια να μας απαντήσεις. Εάν δεν απαντήσεις τότε θα είσαι ο ορισμός του ανίκανου, του απαίδευτου, του αδαή, του αψίκορου, του αδολεσχή, του ποταπού και του ιταμού.

Ntina Dimitriou

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ο ΜΕΓΑΣ ΝΤΟΠΑΡΙΣΤΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΣΙΒΑΡΙΣΤΩΝ.

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΚΤΟΡΑ ΙΑΚΩΒΟΥ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΣ.

    ΡΕ ΚΙΚΙΛΙΑ κικιλια και κικιλια!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ
    ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΤΕ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ????
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΛΗΤΗ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Αλλα και παλι βρε παιδι μου αυτο το αφτιστικο ο Σαμαρας δε μας λεει μια καθαρη λυση τι θα κανει πως θα το κανει.Ολο υπεκφυγες ειναι.ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ…ΑΠΟΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Η ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΙΒΔΗ ΔΙΑΛΕΞΤΕ……..ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ….Ο ΕΝΑΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΣΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ…ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΡΩΣΑΝΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΠ….ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ…..ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ Π…..ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ??ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΑ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Τι να ψηφίσουμε την δεύτερη Κυριακή;
    Ο Προβόπουλος προαναγγέλλει νέα σκληρά μέτρα το ίδιο και η Τρόϊκα. Δεν αποδώσανε λέει τα μέχρι τώρα μέτρα. (Άρα ήταν λάθος). Θεωρήσανε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου θετικά για το ΠΑΣΟΚ και λένε ότι αφού δεν έχουν αντίρρηση οι Έλληνες και ξαναψηφίζουν του υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ τους αρέσουν τα μέτρα, έτσι πάρτε και άλλα πολύ χειρότερα. Δεν καταλαβαίνω την ψυχολογία των Ελλήνων. Από την στιγμή που ο ίδιος ο κ Παπανδρέου έδωσε χρώμα δημοψηφίσματος για το μνημόνιο στις εκλογές κάθε ψήφος στους υποψηφίους που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος υπέρ του Μνημονίου και υπέρ της λήψης νέων σκληρότερων μέτρων.
    Θα μου πει κανείς ναι αλλά ο Κακλαμάνης είναι αντιπαθής (ή ο Ψωμιάδης). Ναι συμφωνώ αλλά οι δήμαρχοι θα είναι καλοί ή κακοί για τον δήμο τους μόνο ενώ σε αυτές τις εκλογές παίζεται το μέλλον της χώρας, των εργαζομένων, των νέων, των συνταξιούχων. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να καταψηφιστούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ παντού. Μαύρο λοιπόν στους υποψήφιους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *