ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Ας αφήσουμε για σήμερα τα πεζά και τα τετριμμένα και όλα αυτά της πολιτικής που μας χωρίζουν. Όλοι μας νομίζω αυτές τις ημέρες βιώσαμε το μεγαλείο της Σταύρωσης και της Ανάστασης του Χριστού μας και όλοι μας ……..
αισθανθήκαμε την ισχύ της πίστης. Αυτό που μπορώ να εκφράσω σήμερα ως ευχή είναι, είθε αυτή η δύναμη της χριστιανικής αφοσίωσης να μας ακολουθεί και τον επόμενο χρόνο, όλες τις μέρες του έτους, ως στοιχείο ενότητας και αλληλεγγύης μεταξύ ημών των Ελλήνων. Αν τα καταφέρουμε να είμαστε ενωμένοι, με σηματωρό την πίστη και το λόγο του Θεανθρώπου, νομίζω ότι ως χώρα θα τα καταφέρουμε και θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες τις οποίες όλοι μας διερχόμαστε.

Άλλωστε, πάντοτε στις δύσκολες στιγμές, η πίστη ήταν η κινητήριος εκείνη δύναμη η οποία μας κράτησε όρθιους και εν τέλει μας διέσωσε το Έθνος. Κι ας μην παραβλέπουμε το γεγονός, ότι η θρησκεία μας, η ελληνορθοδοξία, καθόρισε και καθορίζει την εθνολογική μας υπόσταση, την ίδια μας την ελληνοσύνη. Την ίδια μας την μεγαλοσύνη……………………ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *