Καταγγελία απο βουλευτή: “η ιστοσελίδα της Βουλής μας κόστισε ΕΝΑ εκατομμύριο !!! !!! !!!

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, φαίνεται πως η ανάπτυξη της ιστοσελίδας της Βουλής των Ελλήνων στοίχισε ούτε λίγο ούτε πολύ 1εκ Ευρώ στο Ελληνικό Κράτος (σε εμάς). Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την επίσημη απάντηση του νυν προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου σε ερώτηση του ……
βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου, όπως δημοσίευσε συγκεκριμένο ιστολόγιο. Όπως διευκρινίζει το κείμενο, το
έργο της ανάπτυξης χρηματοδοτήθηκε κατά 80% από το Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης και κατά 20% από το Υπουργείο Οικονομικών, ενώ ο σχετικός διαγωνισμός αποφασίστηκε κατά τη προεδρία της Άννας Μπενάκη – Ψαρούδα και ολοκληρώθηκε το 2009 επί προεδρίας Σιούφα.
Ακόμα μαθαίνουμε πως δαπανήθηκαν ακόμα 48.000 Ευρώ για “την κατάρτιση χειριστών και διαχειριστών της πύλης”. Απίστευτα πράγματα δηλαδή.
Αν ισχύει το συγκεκριμένο έγγραφο, μιλάμε για ακόμα μια απίστευτη σπατάλη του Δημοσίου, και συγκεκριμένα της Βουλής των Ελλήνων, “με πλάτη” κοινοτικά και εθνικά χρήματα, εκτός και αν θέλουν κάποιοι να υποστηρίξουν πως η ιστοσελίδα της Βουλής κόστισε τα ίδια χρήματα περίπου με τον Angel Investment Round του… Foursquare!

Ακολουθεί η απάντηση του Προέδρου της Βουλής:

http://cretanpatriot.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    ναι, η μανα σου και η μανα μου δημιουργησαν την κριση…Οι πολιτικοι μια γλωσσα καταλαβαινουν. Θα την ακουσουν σε λιγο καιρο…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    λεφτα υπαρχουν….απο την μανα μου με 500 ευρω συνταξη τησ κοβουν 150!!!αυτο ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *