Ελάτε να σφυρηλατήσουμε την ενότητά μας!

Εδώ και καιρό όλοι οι ενεργοί πολίτες προσπαθούμε με την αρθρογραφία μας, με τη συμμετοχή μας…

σε κοινωνικά δίκτυα, σε δίκτυα αλληλεγγύης, σε ενωτικές κινήσεις, να αφυπνήσουμε τα δημοκρατικά αντανακλαστικά των συμπολιτών μας και να τους ενημερώσουμε για το μέγεθος της καταστροφής που συνεπάγεται η υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ. Δυστυχώς η εφαρμογή του Δόγματος του Σοκ από τους τοκογλύφους δανειστές, στην δημοκρατική μας χώρα, κατάφεραν να έχει τα αποτελέσματα που ήθελαν. Πρώτον, φρόντισαν να μας ενοχοποιήσουν: οι παρακεντέδες τους, ο ανελλήνιστος ΓΑΠ και ο ¨φεντεραλιστής¨ Πάγκαλος, ο πρώτος διελάλησε σε όλον τον πλανήτη ότι κυβερνά μια χώρα διεφθαρμένων, ο δε δεύτερος ότι μαζί τα φάγαμε.. Δεύτερον, έκαναν το παν να μας διχάσουν: φορτηγατζήδες εναντίον αγροτών, ιδιωτικοί υπάλληλοι εναντίον δημοσίων, επαγγέλματίες δικηγόροι, γιατροί, συνολικά, φοροφυγάδες εναντιόν συνεπών πολιτών..κ.λπ. κ.λπ. Τρίτον, να μας φοβίσουν: κάθε δόση και καταστροφή, καταστολή των ¨αγανακτισμένων¨ και όλων των διαδηλώσεων με τα χημικά, κ.ο.κ. Τέλος, με την κατάλυση του Συντάγματος, την υποκατάσταση του Κοινοβουλίου από ΠΝΠ και με την θεσμοθετημένη ατιμωρησία των πολιτικών, ο πολίτης έφθασε να πιστεύει, πως οποιαδήποτε εξέγερσή του θα ήταν μάταιη! Δυστυχώς, εδώ ακριβώς βρήκαν γόνιμο έδαφος τα εκδικητικά μηνύματα των φασιστών της ΧΑ, όπως είχαν βρει και στην Γερμανία το 1930, μετά την αποτυχία της Δημοκρατίας της Βαιμάρης τα μηνύματα του Χιτλερ..
Τώρα που η συνεχιζόμενη δικογραφία για την ποιότητα και τις έκνομες δραστηριότητες των στελεχών της ΧΑ τα κατατάσσει πλέον στο σκοτεινό κόσμο του υποκόσμου, είναι ανάγκη να κοιταχθούμε μεταξύ μας και να βρούμε τι μας ενώνει, για ένα κοινό αγώνα προκειμένου να απαλλαγούμε από την οικονομική κατοχή, η οποία οδηγεί τον λαό σε γενεοκτονία και την χώρα στην καταστροφή. Κανένας δημοκρατικός πολίτης δεν περισσεύει στον αγώνα, που πρέπει να δώσουμε όλοι ενωμένοι.
Ελάτε να συζητήσουμε γιαυτό, που πρέπει να είναι το πρώτο μας βήμα: Αναμόρφωση και αποκατάσταση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και ξερίζωμα του φασισμού από την χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία!

Δημήτρης Ματσικούδης
Μέλος του ¨ΠΡΑΤΤΩ¨
Κίνησης Ιδεών & Δράσης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *