Σε μεταμεσονύκτια συμπλοκή με παρέα Αλβανών ο αδελφός του Ηλ. Κασιδιάρη

Ο 25χρονος ανθυπολοχαγός Αλέξανδρος Κασιδιάρης και οι φίλοι του συνεπλάκησαν με παρέα Αλβανών σε φαστ φουντ. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το επεισόδιο, βρήκαν στην κατοχή του 25χρονου πιστόλι και τρεις σφαίρες στο πάτωμα

Μια μεταμεσονύκτια συμπλοκή με παρέα Αλβανών σε φαστ φουντ, τρεις σφαίρες που έπεσαν στο πάτωμα για εκφοβισμό, ένα όπλο σκοποβολής που βγήκε από το….
τσαντάκι μέσης και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, αυτόπτης μάρτυρας των παραπάνω, συνθέτουν το σκηνικό μέσα στο οποίο συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη ο ανθυπολοχαγός των ειδικών δυνάμεων του στρατού, Αλέξανδρος Κασιδιάρης, αδελφός του βουλευτή και εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.
Το όπλο, που βρέθηκε στην κατοχή του 25χρονου στρατιωτικού και δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν «τραβήχτηκε» κατά τη διάρκεια της λογομαχίας, το κατείχε νόμιμα, αλλά είχε παραβιάσει την άδεια οπλοφορίας, που προβλέπει ότι μπορεί να το έχει μαζί του μόνο στο σκοπευτικό κέντρο και στη διαδρομή από και προς αυτό.
Ο Αλ. Κασιδιάρης παραπέμφθηκε στη στρατιωτική δικαιοσύνη, που διερευνά τις συνθήκες του επεισοδίου, ενώ παράλληλα ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης, διέταξε τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης εναντίον του, για να εξεταστούν τυχόν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *