Στον τελικό του Μουντιάλ η Ολλανδία και περιμένει Ισπανία – Γερμανία. Για δευτερη συνεχόμενη χρονιά ο τελικός είναι Ευρωπαϊκός!


Η Ολλανδία είναι η πρώτη εθνική ομάδα που προκριθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2010 στα γήπεδα της Νοτιου Αφρικης, όπου θα περιμένει αύριο να μάθει ποιόν θα αντιμετωπίσει. Γερμανία ή Ισπανία? Ο τελικός του Μουντιάλ για δευτερο συνεχόμενο χρόνο αποτελείται απο Ευρωπαϊκές ομάδες , σε ένα Μουντιαλ που στα προημιτελικα φαινόταν ότι θα είναι Νοτιο Αμερικάνικο, αφου είχαν….

περάσει 5 ομάδες από τη Λατινική Αμερική, οι οποίες όμως στη συνέχεια αποκλείστηκαν όλες, με τελευταία σημερα την Ουρουγουάη, ένα βημα πριν τον τελικό


Ημιτελικός Μουντιαλ: Ουρουγουαη – Ολλανδια 0-1 (18′ Van Bronckhost) … και 1-1 λίγο πριν το ημιχρονο ισοφαρισε η Ουρουγουαη στο 41′ με τον Diego Forlan. 1-2 στο 69′ η Ολλανδια με goal του Γουεσλι Σναϊντερ και 1-3 Ρομπεν. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, στο 92′, η Ουρουγουάη μείωσε σε 3-2. Αυτό όμως δεν στάθηκε ικάνο να αλλάξει τίποτα στα επόμενα 3 λεπτά καθυστερήσεων που ακολούθησαν. Οι Οράνιε βρίσκονται στον τελικό του Μουντιάλ!

Στη photo βλεπετε μια άποψη του γκολ του Φαν Μπρόνκχορστ (0-1), με ένα καταπληκτικό αριστερό σουτ από τα 30 μέτρα. Το αποτέλεσμα πρώτου Α’ ημιχρόνου ήταν 1-1

http://antiitroktiko.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *