Στροφή κυβέρνησης για το ΧΥΤΑ στην Κερατέα

Θετική στην αλλαγή της χωροθέτησης του νέου ΧΥΤΑ εμφανίστηκε η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε στο υπουργείο το βράδυ της Πέμπτης με εκπροσώπους του Δήμου Λαυρεωτικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές ότι η διαχείριση των απορριμμάτων στην….
περιοχή της Λαυρεωτικής,…

θα πρέπει να γίνει με σύγχρονη τεχνολογικά μέθοδο και όχι με αυτή των ΧΥΤΑ, μέθοδο ξεπερασμένη και ιδιαίτερα ρυπογόνα που θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στην υποβάθμιση ολόκληρης της Ανατολικής Αττικής.

Η υπουργός Περιβάλλοντος είδε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ολοκληρωμένη πρόταση των κατοίκων και φορέων της Λαυρεωτικής, για την κατασκευή σύγχρονου εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στο ΒΙΟΠΑ της Κερατέας, όπου έχει εξευρεθεί από πλευράς του δήμου αλλά και του φορέα διαχείρισης ο κατάλληλος χώρος για την υλοποίησή του.

Η επόμενη συνάντηση των δύο πλευρών ορίστηκε για την προσεχή Τετάρτη, όπου και θα αποτυπωθούν στο χαρτί όλες οι αλλαγές και οι οριστικές προτάσεις για την νέα μορφή διαχείρισης των απορριμμάτων στην Λαυρεωτική, η οποία και θα είναι μέθοδος κοινά αποδεκτή μεταξύ πολιτείας και κατοίκων.

http://www.roufianos.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΛΑΤΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ.

    ΕΛΑΤΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΣΙΓΑ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΑ !!
    Μετά την ανακοίνωση του περιεχομένου της συνάντησης με τους κατοίκους της Κερατέας κλείστηκε επί 45′ στο γραφείο της έχοντας τηλεφωνικές συνομιλίες.
    Ένα αόρατο χέρι κινεί τα νήματα μίας κυβέρνησης μαριονέτας που άγεται και φέρεται από τα συμφέροντα μίας ελίτ που γονατίζει την κοινωνία

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *