Έπρεπε να το ξέραμε, έπρεπε να το είχαμε καταλάβει από νωρίς!

Η πρόσφατη ανάδειξη του-της νικητή-τριας της Eurovision ήταν για άλλη μια φορά μια ευκαιρία της Νέας Εποχής, όπως την αποκαλούν οι θιασώτες της, να αναδείξει και να επιβάλει τα “θέλω” της. Έχουμε την ικανότητα ως Έλληνες να…

αναγνωρίζουμε μια οντότητα, όσο καλά κι αν είναι κρυμμένη, βάσει ενός αλάνθαστου κριτηρίου: την πολιτεία της.

Από την απαρχή της ιστορίας του κόσμου η αδικία δεν έλειψε από τη γη. Παρ’ όλα αυτά η σύγχρονη υποκρισία και συγκάλυψη δεν έχει προηγούμενό της. Ζούμε σ’ έναν κόσμο ναζιστικά δημοκρατικό, όπου ιδέες, πιστεύω και ένα ευρύτερο πολιτικό status πρέπει να επιβληθούν από μια κάστα ανθρώπων σε όλη την υφήλιο. Με πρόσχημα τη δημοκρατία, τον σεβασμό των μειονοτήτων, τα πανανθρώπινα (!!!) δικαιώματα/αξίες ή οτιδήποτε άλλο, έχει από καιρό προωθηθεί η ανατροπή όλων των παραδοσιακών αξιών.

Έτσι μια μειονότητα και τα δικαιώματά της είναι ιερά αν πρόκειται π.χ. για ισλαμιστές στην Ευρώπη, ακραιφνείς ομοφυλόφιλους, νεοσατανιστές, αλλά όχι για χριστιανούς σε ισλαμικές χώρες ή για ανθρώπους που δεν επιθυμούν την προβολή της ομοφυλοφιλίας ως φυσιολογικής συμπεριφοράς σε δυτικές χώρες. Τα λεγόμενα θρησκευτικά σύμβολα εξοβελίζονται από το δημόσιο βίο, υπάλληλοι απολύονται όταν -βάσει των αρχών της ελευθερίας- τα φέρουν, και όλα αυτά εν ονόματι της διαλλακτικότητας και της δημοκρατικότητας. Παιδικά βιβλία και θεάματα γεμίζουν με προκλητική σεξουαλικότητα και αποκρυφιστικά σύμβολα εν ονόματι της ελευθερίας και της διεύρυνσης του νου, αλλά αλλοίμονο αν πείτε τίποτε στα σχολεία περί Θεού, περί εθνικής υπερηφάνειας και πατρίδος, διότι λίγο απέχουμε από το σκοταδισμό.

Πράγματι ο σκοταδισμός είναι εδώ, και πλέον δεν αρέσκεται να κρύβεται. Κάθε δημόσια εκδήλωση θα γίνει το βήμα του, όπως η πρόσφατη eurovision, η τελετή των Grammy, οι παρουσίες των διαφόρων “πλανηταρχών”. Αυτό που θέλει είναι προφανές πλέον, είναι η θέσπιση μιας νέας πίστης στηριγμένης σε απόκρυφες σκοταδιστικές λατρείες, είναι η επιβολή νέων διεστραμμένων ηθών σύμφωνα με τα οποία οι άνθρωποι δε θα έχουν σαφή εθνική, σεξουαλική, πολιτισμική ταυτότητα, αλλά όλα θα γίνουν ένα… Βαβέλ (=μπέρδεμα).

Έρχεται με βία και θέλει να “πλάσει” τον νέο άνθρωπο, τον Παγκόσμιο Άνθρωπο. Αυτός αποτελεί μια φυσική εξέλιξη των αμοραλιστικών υπερανθρώπων του παρελθόντος, όπως τους υλοποίησαν οι μπολσεβίκοι και οι ναζί. Έτσι στο πλαίσιο αυτού νέου απολυταρχισμού θα οικοδομηθεί και ένας νέος υπεράνθρωπος, ο οποίος όμως δε θα αργήσει να γίνει κι αυτός υπάνθρωπος όπως οι πρόγονοί του.

Κανείς όπου κόσμου, δεν πρέπει να ξεφύγει από το κύμα αυτό της Νέας Εποχής. Δεν πρέπει να ξεφύγει από το να τη δει και να την ακούσει. Μπορεί να μην έχει ακούσει κλασική μουσική, αλλά οπωσδήποτε θα ακούσει την Kate Perry. Δεν πρέπει να ξεφύγει από το να την αποδεχθεί θεσμικά. Μια τελευταία θεσμική “παρέκκλιση” του ρωσικού νόμου περί απαγόρευσης της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας στους εφήβους έγειρε θύελλα “παγκόσμιων” αντιδράσεων των γνωστών κέντρων που αρέσκονται να μιλούν εξ ονόματος του πλανήτη.

Το φταίξιμο είναι πολύ δικό μας! Ψηφίσαμε (=εμπιστευτήκαμε) ανθρώπους αμφιβόλου ήθους και γνωστών… αδυναμιών, ανοίξαμε τα σπίτια μας διάπλατα για να μπουν άνθρωποι ιδιοτελείς και σκοτεινοί και να μας διδάξουν πώς πρέπει να ζούμε, επιλέξαμε ως κράτος την είσοδο σε ενώσεις με οράματα… αδιόρατα τα οποία πολλοί εξέφραζαν, λίγοι αντιλαμβάνονταν και ακόμη λιγότεροι γνώριζαν τι κρύβεται πίσω απ’ αυτά. Αν το 1991 έβγαινε κανείς στο δρόμο και ρωτούσε “ποιο είναι το ευρωπαϊκό όραμα;” κάποιοι λίγοι θα απαντούσαν ρομαντικά “Μια Ευρώπη των λαών για την πρόοδο, την εξέλιξη, τον πολιτισμό” κι αν τους ρωτούσε πάλι “ποιος την εμπνεύστηκε ή ποιος εγγυάται αυτό το μέλλον;” δε γνωρίζω αν θα απαντούσαν ή τουλάχιστον αν θα απαντούσαν χωρίς να προβληματιστούν.

Τώρα το πράγμα έχει προχωρήσει πολύ και έπρεπε να αναμένουμε ότι έτσι θα γινόταν. Ευτυχώς υπάρχει ακόμη χρόνος και τρόπος. Το αποδεικνύουν κάποιοι ζωντανοί πόλοι αντίστασης που δε λένε να το βάλουν κάτω. Έτσι και μεις, πρέπει να σοβαρευτούμε και να πάρουμε θέση. Η λύση δε θά ‘ρθει μαγικά, αλλά από τη δική μας αλλαγή. Ήρθε η ώρα να επιδιορθώσουμε αυτό που επιτρέψαμε να χαλάσει, ήλθε η ώρα να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας χωρίς πονηρούς μεσάζοντες. Ήλθε η ώρα να σηκωθούμε και να συμμετάσχουμε στο κτίσιμο της πατρίδας μας πάνω σε αξίες που ανέδειξαν τους προγόνους μας σε “πατέρες” του παγκοσμίου πολιτισμού και εμάς μας έκαναν να αισθανόμαστε περήφανοι για αυτούς, την ιστορία και την παράδοσή μας.

Θέλουμε να ζήσουμε ως ισορροπημένοι άνθρωποι και όχι ως φαντάσματα ενός θρίλερ που σκηνοθετήθηκε σε κάποιες στοές της εσπερίας!

http://koinonikianatoli.wordpress.com/2014/05/12/%CE%AD%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B5/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *