“Δεν γίνεται να την πάρουμε ταυτόχρονα! Ένα στόμα έχει!” … κι όμως το είπε στην Νταλάρα!

Απίστευτη ατάκα! Χατζηνικολάου

Ό,τι και να εννοούσε με αυτή του την ατάκα ο Νίκος Χατζηνικολάου για την Αννα Νταλάρα, ελπίζουμε χθες ο Γιώργος Νταλάρας να ……
έπεσε νωρίς για ύπνο ή τουλάχιστον να μη συντονίστηκε στο ALTER.

Κι όμως ειπώθηκε και αυτό! Videaki κατευθείαν για το ΟΛΑ11! Χθες, ο Νίκος Χατζηνικολάου, στο Πρόσωπο με Πρόσωπο, σαν άλλη ξανθιά που δεν καταλαβαίνει τι λέει και δεν υποπτεύεται για τις σεξουαλικές ατάκες που πετάει ο στόμας της, σε τσακωμό με κάποιον από το πάνελ που αφορούσε στο ποιά ερώτηση και ποιανού θα απαντούσε πρώτα η κ. Νταλάρα, είπε το εξής αμίμητο “Δεν γίνεται να την πάρουμε ταυτόχρονα! … Ένα στόμα έχει!”
Αν ακούσει βέβαια κάποιος προσεκτικότερα, θα δει ότι το “την πάρουμε” αναφερόταν στην “απάντηση” της Νταλάρα. Όμως ο δαίμων της TV έβγαλε μια από τις δυνατότερες και απολαυστικότερες ατάκες που έχουμε ακούσει τελευταία!

http://antiitroktiko.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    σε καποια φαση η Νταλαρα λεει οτι το 2004 φεραμε 1.000.000 αλλοδαπους για τους Ολυμπιακους αγωνες και πιο πριν την ρωτουσε ο Κυριακος ποσοι ειναι οι νομιμοι και εκεινη δεν ελεγε μετα που το πεταξε καταλαθος προσπαθησε να το καλυψει γιατι της λεει ο Κυριακος δηλαδη 1.000.000 συν οι 350.000 που μας λετε οτι ειναι οι παρανομοι αρα εχουμε 1.350.000 μεταναστες παρανομους και νομιμους και εκεινη μετα τα μασαγε ελεγε οχι γιατι εχουν φυγει οι περισσοτεροι ειναι κατω απο εκατομυριο τοτε την ξαναρωταει ο Κυριακος δηλαδη ποσοι εφυγαν;και λεει 200.000 και απανταει παλι ο Κυριακος αρα 800.000 συν 350.000 αρα παλι πανω απο ενα εκατομυριο τοτε παλι τα εχασε και προσπαθουσε να το καλυψει και ειπε δεν ξερω ποσοι ειναι και καποιος πεταχτηκε και της ειπε μα καλα Υπουργος και δεν ξερετε ποσοι ειναι;Τοτε πως θα θεσετε σε ενεργεια το νομο περι ασυλου εαν δεν ξερετε ποσοι ειναι και ποσους μπορει η Ελλαδα να αντεξει οικονομικος ουτως ωστε να εχουν δουλεια ολοι και να μην ειναι αστεγοι;;;Θα μας τρελανουν αυτοι οι Ρωμαιοι..???

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΡΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ; ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΦΕΣΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ; ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΗ ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΑ, ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ! ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙΠΟΡΝΕΣ…..ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *