Μετά την ‘εκκαθάριση’ των αναπήρων … τώρα και οι Πολύτεκνοι

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι εφημερίδες σήμερα βασιζόμενες σε πληροφορίες οι οποίες διαρρέουν, μέχρι τα μεσάνυχτα είχαν συμφωνήσει περικοπές ύψους 2,31 δις. ευρώ. Η παρακάτω λίστα δείχνει την κατανομή τους.

Προσέξτε την δαπάνη η οποία αφορά τις Πολύτεκνες οικογένειες (μόνο 1,7%) των συνολικών περικοπών. Ξέρουν ότι μας οδηγούν σε συντεταγμένη φτώχια και ….
κανείς απ’ αυτούς δεν σκέφτηκε, και δεν κατάλαβε, ότι άλλο είναι να κάνεις περικοπές από οργανισμό και άλλο από πολυμελή οικογένεια. Αυτοί όμως αποφασίζουν για εμάς.

    Περικοπέςεκατ. €% κατανομή
    Φαρμακευτικές δαπάνες107046.3
    Αμυντικές         δαπάνες30013.0
    Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων40017.3
    Λειτουργικές  Δαπάνες Οργανισμών2008.7
    Εφημερίες    Γιατρών502.2
    Γενικές Δαπάνες Υπουργείων25010.8
    Πολυτεκνικά επιδόματα401.7
     2310100%

Ετοιμάζουν εισοδηματικά κριτήρια τα οποία θα περικόψουν τα επιδόματα σε αριθμό πολύ πάνω από το 50% των πολύτεκνων οικογενειών. Μην ξεχνάμε και την πρόσφατη φορο-επιδρομή. Έρχονται μέρες μαύρες και αυτό το ξέρουν καλύτερα από εμάς. Και συναποφασίζουν τέτοια απάνθρωπα μέτρα, για να σβήσουν την Ελληνική οικογένεια και να αποτελειώσουν και τους τελευταίους Έλληνες. Χτυπούν ότι κινείται. Την ίδια στιγμή κανένας μισθός βουλευτή δεν πειράχτηκε. Καμιά διπλή και τριπλή σύνταξη πρώην βουλευτή, γενικού γραμματέα κλπ. Είναι υποκριτές. Είναι τιμωροί. Είναι ανθέλληνες. Η Ιστορία θα τους ‘πληρώσει’ όπως τους αξίζει. ΝΤΡΟΠΗ. !!

Ε.Σ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *