Ετοίμαζαν χτύπημα στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπιλντερμπέργκ;

ΜΙα περίερη υπόθεση απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις ιταλικές αρχές με οσμή τρομοκρατικού χτυπήματος και “άρωμα” Λέσχης Μπιλντερμπεργκ…

Συμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑonline στην ιταλική πόλη της Γένοβα κατά τη διάρκεια έρευνας της αστυνομίας στο σπίτι της δύο Γενοβέζων βρέθηκαν κάποια ευρήματα, τα οποία πλάθουν σενάρια μέχρι και σχεδιαζόμενης επίθεσης στην επικείμενη συνεδρίαση της ξακουστής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ τον Ιούνιο στην Αυστρία.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν αντιασφυξιογόνες μάσκες, μαύρα φούτερ, σφαίρες, ένα μαχαίρι και δύο χειρόγραφα φύλλα τα οποία η αστυνομία χαρακτήρισε ως “δυναμικού ερευνητκού ενδιαφέροντος” και “αναρχικού τύπου”. Αυτό που προκάλεσε όμως τον μεγαλύτερο προβληματισμό είναι μια λίστα με Ιταλούς και ξένους αξιωματούχους, η οποία λίστα φυλασσόταν μέσα σε ένα βιβλίο σχετικό με την Λέσχη Bilderberg. Το αν ετοιμαζόταν χτύπημα μεμονωμένα σε κάποιο από αυτά τα πρόσωπα ή κάποιο μεγαλύτερο κατά της συνεδρίασης της Λέσχης είναι αντικείμενο ερεύνης. Το δεύτερο ενδεχόμενο πάντως θεωρείται πιο δύσκολο μιας και οι συνεδριάσεις της Λέσχης “απολαμβάνουν” κάθε χρονιά πάρα πολυ΄αυστηρών μέτρων ασφαλείας.

Υπενθυμίζετια πως η φετινή συνάντηση των αντιπροσώπων της Λέσχης θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη έως την Κυριακή εκείνης της εβδομάδας, 11 έως 14 Ιουνίου στο πολυτελές ξενοδοχείο Interalpen, στα αυστριακά βουνά κοντά στην πόλη Telfs.

ekklisiaonline.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *