Η δημοσιογραφία των πολιτών ψόφησε ! ! !

Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι είναι πλέον κυρίαρχοι στο διαδίκτυο!

Οι φαντασιώσεις των ερασιτεχνών εκτοπίστηκαν φυσιολογικά ..Και η ανωνυμία επίσης πνέει τα λοίσθια.. μέχρις ότου ή θα την εξοντώσουν άπαξ δια παντός οι κρατικοί ή θα αυτοεξανεμισθεί!
Γιατί απλά αυτός που κάνει τον ενημερωτή οφείλει να είναι υπεύθυνος και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του, όπως ταιριάζει στους δημόσιους άνδρες-γυναίκες.. Γιατί δεν είναι πορδή που αμολιέται… και μην είδατε τον Παναγή! Οι ανώνυμοι… αν θέλουν ας παραμείνουν στις τρώγλες τους, στις κουκούλες τους και….
στο ρόλο του κατσαπλιά!

Η Ένωση Συντακτών Διαδικτύου, γι΄αυτό υπάρχει από το 2006 για να ενώνει τους συντάκτες (όσους γράφουν στο διαδίκτυο) και να αγωνίζεται για πολλά, αναρίθμητα που αντιμετωπίζουν , αυτοί οι ιεραπόστολοι bloggers -κυρίως ερασιτέχνες- της ενημέρωσης. Επέρχονται πολλά.. Μπορεί να αντιμετωπιστούν μόνον εν τη ενώσει.Διαφορετικά το ξέφραγο αμπέλι, όπως είναι σήμερα η εικόνα του blogging στην Ελλάδα ..θα είναι ..το μπείτε σκύλοι κι αλεστικά μη δίνετε.. Και μην τρίβετε τα μάτια σας αύριο..Σας τα προλέμε όλα! Εμείς ξέρουμε… Εσείς να συνεχίσετε, εν τη παχυλή αγνοία σας να βυζαντινολογείτε…

Προσέξτε την είδηση πιο κάτω: Οι εργαζόμενοι στα μπλογκς θα εργάζονται με σύμβαση συντάκτη! Το αποφάσισε το δικαστήριο. ..Και οι παρ’ ημίν τινες εξυπνάκηδες μπλογκατζήδες… σφυρίζουν και ρωτάνε βλακωδώς …γιατί να είμαι μέλος στην Ένωση Συντακτών Διαδικτύου..; Μικρόνοες δεν αντιλαμβάνονται τις εξελίξεις και τα καταιγιστικά που επέρχονται… πως τα φαιδρά περί δήθεν ανωνυμίας ανήκουν μόνον στη φαντασία τους και πως ΟΛΟΙ μας είμαστε UNDER CONTROL.. και υπό την ομπρέλα του BIG BROTHER, ως τα πανθ΄ορά!

Ναι ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι σε ιστοτοπους θεωρούνται πλέον συντάκτες διαδικτύου, όπως εμείς ως ΕΣΔ ,ΠΡΩΤΗ σηκώσαμε τη σημαία της νέα αυτής ιδιότητας, που όμως κινδυνεύει να καπελωθεί από την ΕΣΗΕΑ, τους επαγγελματίες δηλαδή, δημοσιογράφους που μαζικώς πλέον εισβάλλουν στο διαδίκτυο…

Και κακά τα ψέματα κάνουν αρτιότερη ενημερωτική δουλειά… Και να σκεφθεί κανείς πως πριν από μερικά χρόνια άνοες μπλογκατζήδες, είχαν πάρει τόσον αέρα ώστε να ομιλούν περί του θανάτου της δημοσιογράφιας, πως αυτοί πλέον είναι τα …αστέρια και το μέλλον.. πως τώρα δα είναι υπεράνω όλων … η δημοσιογραφία των πολιτών! Την ώρα που οι πολίτες καθεύδουν.. τσιρλιζόμενοι… Για την ακρίβεια αυτοί οι γενναίοι πολίτες είναι συντηρητές, λόγω φοβιών εκ γεννησιμιού τους, της περίφημης κι αστειότατης ανωνυμίας στο διαδίκτυο… Γι αυτό και βλέπετε πολλούς από τους εκλαμπρότατους αυτούς πολίτες, να χυδαιολογούν και να υβρίζουν …αντρίκια , εξασφαλισμένοι πίσω από την θαλπωρή της ανωνυμίας που τους παρέχει όμως, ο αφελής μπλογκερ!
Συνεργός και ηθικός αυτουργός στην παροχή στέγης …ακολασίας! Κοιταχτείτε στον καθρέπτη… θα καταλάβαιτε…
Όταν λοιπόν έχουμε τέτοια ποιότητα πολιτών, μπορούμε άνετα να καυχιόμαστε και για τη δημοκρατία-χαλκομανία που έχουμε!

Μαλακία, η οποία και συνεχίζει σε κάποια σάϊτς να ..μοστράρεται! ΄Ετσι είναι με τις παιδειές των ερασιτεχνών.. Ξάφνου , φτιάχνοντας ένα μπλογκ, ανακάλυψαν πως υπάρχουν, ζουν και …προσέχονται… Προσβληθέντες δε άφθονον διούρηση ευτυχίας καβάλησαν κάλαμον εκ μπαμπού και μετά μην τους πιάνεται …΄Ολα αυτά είναι καταγεγραμμένα εδώ, δόθηκαν αγώνες για να πιστούν οι αιθεροβάμονες και να προσγειωθούν στην πραγματικότητα, η οποία είναι: Οι νοσοκόμες δεν μπορούν να κάνουν τον γιατρό. ΄Ετσι σήμερα, ειδικά στα 3 τελευταία χρόνια… η φαρσοειδής δημοσιογραφία των πολιτών έγινε φύλλο και φτερό και η ενημέρωση πλέον περιήλθε στους φυσικούς της λειτουργούς, τους επαγγελματίες δημοσιογράφους, οι οποίοι που με τις αγκυλώσεις που είχαν κι αυτοί, κι απεράντως στραβούλιακες επί των εξελίξεων, απαρνιόντουσαν το μπλογκινγκ και λοιδωρούσαν τους πρωτοπόρους ενημερωτές μπλογκερς.(ερασιτέχνες και μη) .. αφυπνίσθησαν και μπούκαραν στο διαδίκτυο με τα γνωστά αποτελέσματα. Tα sites τους είναι πρώτα σε επισκεψιμότητα!..
Ότι καταλάβατε έτσι;.. Γράψτε τις απόψεις σας ελεύθερα, -ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ!-αλλά μην μας ρωτάτε, για πράγματα που μπορείτε να βρείτε στον ιστό αυτό. Χαίρετε και καλή φώτιση!

http://webpressunion.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *