Περιοδεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε χωριά των δυτικών Χανίων

Από άκρη σε άκρη ΚΑΙ της Κρήτης, ο κόσμος αρχίζει και «ξυπνάει», αρχίζει και βλέπει τα προβλήματα και το αδιέξοδο που μας έφερε αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα. Πλέον τα «δημόσια» προβλήματα, τα προβλήματα των «άλλων» χτύπησαν τις πόρτες όλων μας. Για την ακρίβεια μπήκαν ήδη μέσα στα σπίτια μας. Κλιμάκιο της……
Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε σήμερα μικρή περιοδεία σε χωριά των Δυτικών Χανίων και συνομίλησε με δεκάδες κατοίκους με αφορμή τα συνεχόμενα κρούσματα ληστειών από λαθρομετανάστες που έχουν κατακλίσει ολόκληρο τον νομό Χανίων.

Η υποδοχή των Χρυσαυγιτών ήταν ενθουσιώδης από όπου κι αν πέρασε. Πολλοί κάτοικοι μας «επέπληξαν» γιατί δεν κατεβάσαμε συνδυασμό στους δήμους του νομού στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, αφού όπως πολλοί μας είπαν, έψαχναν το… ψηφοδέλτιο μας, και ακόμη περισσότεροι μας είπαν ότι «στις βουλευτικές εκλογές θα σας στείλουμε στην βουλή να ξεβρομίσετε τον τόπο».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

98 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΑΙ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΚΥΡΙΟΙ…
    ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ
    ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ, Η ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΝΙΣΑΦΙ!…
    ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ, ΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ:
    1. ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ?
    2. ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ?
    3. ΣΤΗ ΣΠΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΩΝ? (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ).
    4. ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ?
    ΣΕΒΑΣΒΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ?…ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ!…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    αχρηστα κομπλεξικα φασιστακια ερχονται οι κρεμαλες σας χαχαχαχα ειστε για λυπηση….

    Reply
  4. Ανώνυμος

    10.56 δυσκολα μου βαζεις πραγματι…γιατι δεν ανοιγω διαλογο με φασιστες… θα σου απαντησω ομως, με τους ναζι εισασταν απο παλια,συγκοινωνουντα δοχεια με κοινη συνισταμενη,και οχι δεν ειστε ''εκπροσωποι'' αλλα ''τσιρακια'' και ακολουθουσατε απο παλια την γραμμη τους…σο'ι' παει το βασιλειο.Που μου Γινατε ξαφνικα…αυτονομοι, αφου τα πατηματα απο εκει τα παιρνατε μια ζωη.
    Απλα τωρα το παιζετε ελληναραδες και κοπτεστε για τον τοπο μπας και τσιμπησει κανα καθυστερημενο και γινετε πολλες.
    -ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΡΕ…
    -ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ…ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΜΑΖΑ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    @ 10.54 Α. ΟΧΙ. ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ. ΤΟ HELL ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ; ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΜΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ.
    ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΠΛΟς ΠΟΛΙΤΗς ΕΙΜΑΙ…ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΧΑ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ….ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΡΑ…..

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΄Ελα ρε παιδιά σε σας που ψάνατε τα πτυχία σας τα βρήκατε; Να φέρω κι εγώ τα δικά μου να γίνουν πολλά; Α, ρε μυαλά που κουμαντάρετε!!!! Πάρ'το Λίζα και κάν' το κορνίζα.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Στον Μελιγαλά έχεις πάει; Επειδή εγώ ΄χω πάει να σου πω ότι υπάρχυν εκατοντάδες τάφοι 2χρονων και 5χρονων καθώς κι βρεφών… γερμανοφορεμένων προδοτών που έσφαξαν οι συμμοριτες κομμουνιστες.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Καταρχήν δεν ήταν εμφύλιοςαλλά συμμοριτοπόλεμος. Όσο για τους ΝΑΖΙ μάθε την αλληθινή ιστορία και τα ξαναλέμε. Ωστόσο εμείς είμαστε έλληνες εθνικιστές όπως αυτοί ήταν γερμανοίεθνικιστές. Εχουμε κοινά σημεία αλλα δεν είμαστε "εκπρόσωποι" τους. Δεν ξέρω αν καταλβαίνεις την διαφορά ή σου βάζω δύσκολα

    Reply
  10. Ανώνυμος

    10.56 Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝΕ ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ…ΠΑΤΡΙΩΤΗ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΗΤΑΝ,ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ.ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΟΜΩΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕ ΤΙ ΚΑΛΟ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΚΕΛΕΨΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Ελα μωραι έχις δηκηω
    Σιγνώμοι
    Είσε ΔΟΚΤΟΡ
    Γιατή σαι πρίζο με λαιπτωμερειαις για παναιστιμηα κλπ δοκτορ???
    Ζιτο συγχορεσι…
    Πεζμου ενα παναιπιστιμιο που εχις τελιοσι κε εγω θα παο εκι να αναπσο 1 καιρι…
    λαμόγιο…

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Το πρώτο γράμμα της προτάσεως είναι πάντα κεφαλαίο «γραμματιζούμενε»… και το ελληνικό ερωτηματικό είναι αυτό: (;) Και η λέξη ΔΗΛ. δεν συναντάτε στο Ελληνικό λεξιλόγιο… (άντε να πέσω κι εγώ στο επίπεδο των σχολίων σου)

    Reply
  14. Ανώνυμος

    @11:49 γιατι χανεις το χρονο σου με ΑΜΕΑ αφησε τον απαλλασεται.Μην τσιμπας.Χαιρετω την Χ.Α των Χανιων καλους αγωνες.

    κατοικος κεντρου

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Ααααα… εντάξει! Κάθομαι και μιλάω κιόλας! Διάβασε το σου προτείνω πιο πάνω και μετά βλέπουμε ποιος κώλωσε! Συνεχίζεις να γελοιοποιείσαι γελοίε!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    συνεχίζω
    και
    επιμένω λοιπόν

    Πανεπιστήμιο
    Σχολή
    Τμήμα
    Έτος

    Ξέχασες που σπούδασες???

    Reply
  17. Ανώνυμος

    συνεχίζω
    και
    επιμένω λοιπόν

    Πανεπιστήμιο
    Σχολή
    Τμήμα
    Έτος

    Ξέχασες που σπούδασες???

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Και ΕΓΩ στις επόμενες ΕΚΛΟΓΕΣ..ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ..Και η παρέα μου..Επίσης αυτό θα κάνει..

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Ωστόσο παρατηρήσατε κάτι; Εξαφανίστηκε ξαφνικά όταν κατάλαβε ότι εδώ και μισή ώρα του λέω να στείλουμε σκαναρισμένα με όνομα τα πτυχία μας στο ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ για δημοσίευση! Εκτός κι αν ήταν σε internet café και τον πήρε τηλέφωνο ο… μπαμπάς να πάει σπίτι. χεχεχε

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Κύριοι… τέτοιοι κομπλεξικοί και ξιπασμένοι έλληνες γεννιούνται σήμερα. Αυτός θα πάρει προφανώς κάποιο πόστο στο σύστημα, και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πήγαμε κατά διαόλου.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    11:33 Μας κάλυψες όλους… αν δεις όλο τον διάλογο θα καταλάβεις αυτό που δεν καταλαβαίνει εκείνος. Ότι συνεχίζει να γελοιοποιείτε… εκτός κι αν έχουμε να κάνουμε με αστροφυσικό της ΝΑΣΑ

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ 11:18 ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟ(ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ).ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΙ, ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ…ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ…Ε! ΚΑΙ? ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ? ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ Τ Ι ΛΕΕΙ Ή ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΑΠ'ΑΥΤΟ(ορθ/κο λαθος) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΤΟΤΕ …ΤΙ ΝΑ ΠΩ…(ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΗ-ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ'ΠΑΘΕΣ ΠΟΤΕ…-ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΘΙΚΤΟΣ.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Όχι δεν τολμάω. Γιατί είσαι ανώνυμος και θα μας πεις μετά ότι είσαι αστροναύτης στην ΝΑΣΑ! Εγώ πρότεινα κάτι αλλά αποφεύγεις να το… αναφέρεις! Σκανάρισμα με όνομα και επίθετο τα πτυχία μας στο ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ προς δημοσίευση! Κατάλαβες γιατί συνεχίζεις να γελοιοποίησε;

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ..ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ…Η ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..???

    Reply
  25. Ανώνυμος

    σκατα στα κοκαλα του τραμπουκου κομουνιστη τεμπονερα που του ανοιξαν οι ελληνες την κεφαλα του!!!

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα αγαπητέ… εσύ συνεχίζεις να γελοιοποίησε. Ξαναδιάβασε με προσοχή όλο τον διάλογο μας.

    Reply
  27. Ανώνυμος

    11:23 Έχεις συνηθίσει να βεβηλώνονται μόνο μνημεία ηρώων και ο άγνωστος στρατιώτης ε;

    Reply
  28. Ανώνυμος

    @11.22
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ….
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ….
    Οχι ΔΕΝ τελειώνει εδω ο διάλογος…
    Φοβάσαι????

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Αγνωστοι βεβήλωσαν το μνημείο των Ηρώων Πολυτεχνείου καθώς και το μνημείο του δολοφονηθέντος καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα που βρίσκεται έξω από το σχολικό συγκρότημα της πλατείας Βουδ της Πάτρας.

    Οι δράστες έγραψαν με σπρέι συνθήματα υπέρ της Χούντας και υπέγραψαν ως "Ανένταχτοι Μεάνδριοι Εθνικιστές", ενώ σχημάτισαν και το σήμα της "Χρυσής Αυγής".

    Οι δημοτικοί υπάλληλοι καθάρισαν το απόγευμα το μνημείο Τεμπονέρα

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Που σπούδασα; Εσύ που σπούδασες; Νομίζω ότι αρκετά ξεφτιλίστηκες… Τράβα τώρα να διαβάσεις γιατί έχεις μάθημα αύριο. Διότι εκτός όλων των άλλων που σου έγραψα παραπάνω, αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι και μαθητής λυκείου ακόμη, και τόση ώρα ομιλούμε με έναν έφηβο, στα μυαλά και στην ηλικία. Νομίζω ότι αυτός ο διάλογος τελειώνει εδώ αγαπητοί μου.

    Reply
  31. Ανώνυμος

    @10.15 Μεγάλε/η άργησα αλλά το βρήκα. Περούκα. Για να μην κρυώνει η ξερή σας η κεφάλα και να μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα. Ολέ μου. Κι όσο για τους συμειρμούς σου τα φαινόμενα καμμιά φορά απατούν.

    Reply
  32. Ανώνυμος

    200 χρονια πριν (σχεδον) ήταν ο Μακρυγιάννης…
    Τι ακριβώς εννοείς???
    Οτι και σήμερα θα πρέπει να είναι έτσι??
    Και εσύ είσαι ο … αντικαταστάτης …. ΤΕΡΑΣΤΙΕ???

    Reply
  33. Ανώνυμος

    11:12 Άλλου πρόβλημα είναι τα χαρτιά. Δες όλο τον διάλογο. Όσο για το 1938 εγώ θα σου πω ότι είμαστε στον μεσοπόλεμο αλλά ακόμη δεν το έχετε καταλάβει. Μάλλον σας αρέσουν τα μνημόνια…

    Reply
  34. Ανώνυμος

    Το αρχιλαμογιο ο 11.56 που του χαρισανε μερικα πτυχιακια ξερετε απο αυτα που μοιραζουν οι λαδοποντικες του ελληνικου συστηματος και μας το παιζει διορθωτης του τροπου που γραφουν τα παιδια στοα μπλογκ απο τη μια και απο την αλλη κρινει τους πολιτες που αγαπουν την πατριδα τους με την αριστεριστικη νοοτροπια του κωλου που του εμαθαν.Εδω οι ευρωπαιοι αγαπουν την πατριδα τους και κατι τσουτσεκια σαν εσενα τα γραφουν ξερεις που? Κριμα που χανω τον χρονο μου να γραφω και να ασχολουμε με ανθρωπαρια.

    Reply
  35. Ανώνυμος

    η χρυση αυγη γαμαει τη μανα του τραμπουκου ανθελληνα τσιπρα και τη μανα του καλτεζα…

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Στον αγαπητό φίλο που προηγουμένως σύγκρινε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με το ΛΑΟΣ δήθεν ότι και το ΛΑΟΣ έτσι ξεκίνησε, να του πω ότι δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εδώ και 30 χρόνια έχει σταθερές θέσεις και έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου για να φτάσει εδώ που έφτασε. Το ΛΑΟΣ εξ αρχής έκανε κωλοτούμπες με ψεύτικο και πατριδοκάπηλο λόγο. Το μέλλον θα δείξει αν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σταθεί στο ύψος της. Αυτό είναι άλλο θέμα. Όχι όμως να κάνουμε συγκρίσεις με το ΛΑΟΣ. Αστοχος…

    Reply
  37. Ανώνυμος

    @11.07
    Λυπάμαι… για λογαριασμό σου…
    Κρίμα … εν έτει 2010 και όχι 1938…
    Κρίμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!
    Ειλικρινά…
    Λυπάμαι…
    Το πρόβλημά σου είναι τα χαρτιά ή το τι διάολο γίνεται στη χώρα μας?
    Γιατί κανείς πλεον δεν ασχολείται με αυτό…

    Reply
  38. Ανώνυμος

    Κάντε κανένα σταυρό που δεν σας άφησαν οι μπάτσοι να περάσετε γιατί ο κώλος σας
    τώρα θα ήτανε πιο φαρδύς και από το συντριβάνι της πλατείας.

    Reply
  39. Ανώνυμος

    Ευχαρίστως για την κόντρα. Όχι να μας πεις και αγράμματους. Και δεν υποστηρίζω τους «Φασίστες», είμαι «φασίστας» (με το νόημα που εσύ δίνεις στην λέξη). Ωστόσο γιατί είμαι σίγουρος ότι είσαι του γυμνασίου (αν και για μένα αυτό δεν είναι κακό) και βγάζεις εδώ μέσα τα κόμπλεξ σου; Ακόμη κι αν έχεις πτυχία, όπως κι εγώ έχω, σου είναι άχρηστα αγαπητέ… σου είναι άχρηστα διότι δεν έχει να δώσει τίποτα στην κοινωνία ένα εγωκεντρικό, κομπλεξικό και κενό άτομο σαν εσένα, που μετρά τα πάντα με το βάρος… του πτυχίου. Και στα λέω εγώ που αμφιβάλω αν έχεις περάσει έστω έξω από εκεί που σπούδασα εγώ.

    Reply
  40. Η Γαστρεντερίτιδα

    Αυτή τη στιγμή μεταφέρεται στο ΚΑΤ με ασθενοφόρο ο Ηλίας Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής, έχοντας έντονες ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα.

    Ύστερα από τις πάρα πολύ βίαιες συμπλοκές των χρυσαυγιτών με τις δυνάμεις των ΜΑΤ στην πλατεία Αττικής (που κόντεψαν να ξεπεράσουν σε βιαιότητα ακόμα και εκείνες τις συμπλοκές των συνταξιούχων με τα ΜΑΤ) και αφού πέρασαν αρκετές ώρες, ο Ηλίας Παναγιώταρος ένιωσε ενοχλήσεις στο στομάχι και στο έντερο και τώρα μεταφέρεται στο ΚΑΤ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

    Reply
  41. Ανώνυμος

    @10.56
    Διαπρέπεις…
    Χμμμμ….
    κρίμα σε αυτούς που συνεργάζονται μαζί σου…
    τέτοια διάκριση !!!
    Φασιστοειδές με πτυχία!!!
    Πως λέμε "Μ@λάκ@ς με περικεφαλαία"
    Και δεν ντρέπεσαι που το λες …
    Φιλικά (πάντα)

    Reply
  42. Ανώνυμος

    @10.52
    Άμα θες … πάμε μια κόντρα σε πτυχία…

    θα εκπλαγώ αν έχεις τελειώσει το σχολείο και υποστηρίζεις τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ….

    κρίμα σε αυτους που ήταν οι Δάσκαλοί σου…

    Reply
  43. Ανώνυμος

    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΟΥ ΡΕ… ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΑΘΑΤΕ ΜΙΑ ΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ 1+1, ΑΝ ΣΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΘΑ ΧΑΘΕΙΤΕ!

    Reply
  44. Ανώνυμος

    Αρχιλαμογιο 10.48 Διαπρεπω σε ενα απο τα μεγαλυτερα πανεπιστημια της ευρωπης,με 3 διεθνη πτυχια ελα να μου τα πιασεις απο τη μια και απο την αλλη πηγαινε να κανεις τη δουλεια που σου γραφω παραπανω να εξυπηρετησεις κανενα πακιστανο, βλαχακι, οπως εσυ ξερεις αρχιτσουτσεκι!

    Reply
  45. Ανώνυμος

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΣ ΕΣΥ ΒΡΩΜΟΚΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. (ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ)

    Reply
  46. Ανώνυμος

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Αγαπητέ, βρήκες ένα ορθογραφικό λάθος σε ένα κείμενο 250 λέξεων… Εντυπωσιακό! Σε μια γρήγορα πληκτρολογημένη ανακοίνωση μάλλον περίμενες να διαβάσεις ποίημα ή κάποιο λογοτεχνικό κείμενο. Τι κρίμα να μην μας ξεφύγει άλλο ένα λάθος ώστε να συμπεράνεις με μεγαλύτερη ασφάλεια την… αγραμματοσύνη μας. Ωστόσο εγώ, μιας και είμαι ο συντάκτης του κειμένου, είμαι διατεθειμένος να δώσω στην δημοσιότητα σκαναρισμένα στο ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ το όνομα μου και τα πτυχία μου (αν και δεν έχει τόση μεγάλη σημασία αυτό όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε προηγούμενος αναγνώστης) αν συμφωνήσεις να το κάνεις κι εσύ Αϊνστάιν μου. Έτσι κάνουν κάτι τυπάκοι σαν εσένα. Βγάζουν από την μύγα ξύγκι και κρεμάνε ταμπέλες, ώσπου στο τέλος αυτογελοιοποιούνται.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΑΝΙΩΝ

    Reply
  47. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ…ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟΥ…ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΟΙ ''ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ'' ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΑΖΙ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΟΥΦΑΚΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΤΙ ΛΟΥΜΠΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ.

    Reply
  48. Ανώνυμος

    9.16 που θίγεσαι με την ορθογραφία για πες μας τι σημαίνει η λέξη "ΑΝΟΘΡΟΓΡΑΦΑ" που ανέφερες.
    Ως πολιτική ιδελογία εκπροσωπείς το 1%-2% ενώ εμείς την πλειοψηφία των Ελλήνων αφού πατριώτες βρίσκονται σε όλες τις παρατάξεις ασχέτως αν ψηφίζουν ή ανήκουν στην χρυσή αυγή (εγώ δεν ανήκω ούτε ιδεολογικά ούτε πολιτικά εκεί αλλά θεωρώ τον εαυτό μου πατριώτη)
    Αντιθέτως εσείς οι δήθεν επαναστάτες που ήπιατε 5-6 μπάφους στην ζωή σας και το παίζετε "δήθεν" ενώ η τσέπη σας είναι δεξιά και ποτέ δεν θα βάλετε λαθρομετανάστη στο τραπέζι του σπιτιού σας (για δωρεάν ύπνο δεν το συζητάμε) τι προτείνετε?
    Δεν νομίζω να μαζέψατε κανέναν πεινασμένο μετανάστατη από τα φανάρια και να του προσφέρατε φαί και στέγη.
    Οπότε την δήθεν αγάπη σας για τους ξένους να την πουλάτε σε τίποτα παιδάκια γυμνασίου / λυκείου γιατί σε μορφωμένους ανθρώπους αυτά δεν περνάνε.

    Reply
  49. Ανώνυμος

    @10.23
    δεν γραφετΕ … αλλά γράφετΑΙ (αγράμματε)
    δεν φαινετΕ … αλλά φαίνετΑΙ (αστοιχείωτε)

    ταλλα= νέα Ελληνικη (?) λέξη??? (ΖΩΟΟΟΟΟ)

    Reply
  50. Ανώνυμος

    μονο η χρυση αυγη μπορει πλεον να σωσει την ελλαδα απο την απολυτη καταστροφη, εξοντωνοντας εκατομυρια ξενους εισβολεις και αναρχοκομουνιστες υποστηρικτες τους, καθως και να κρεμασει χιλιαδες πολιτικους και κλεφτες μαζι με τις οικογενειες τους…
    χρυση αυγη για να ξεβρωμισει η ελλαδα και να ξαναγινει παλι ελληνικη!!!

    Reply
  51. Ανώνυμος

    Μιλησε καιτο αρχιλαμογιο ο 9.16 που το πειραξε η ορθγραφια εδω το πηδανε οι μεταναστες κι εκεινος κολλησε στο γιωτα.Εσυ 9.28 το ξερεις καλα πως γραφετε,διοτι αυτη ειναι μια λεξη που σπανια χρησιμοποιειται εκτος απο ειδικους σαν εσενα που τη ξερεις καλα οπως φαινετε.Αρα το δουλευεις δηλαδη το πραγμα γιαυτο θελεις να κανεις και μαθηματα στον hell, κατα ταλλα εχεις και επιπεδο αρχιλαμογιο πηγαινε να σε ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟ.Και μονο οτι σε ενοχλει ενα πατριωτικο κομμα δειχνει τι σκατα εχεις μεσα στο κεφαλι σου αρρωστο πλασμα!

    Reply
  52. Ανώνυμος

    9.57 Τίποτε βάλε το μυαλό σου να δουλέψει. Και μια και τόφερε η κουβέντα, πολύ επιμένεις σε καλσόν και γόβες. Φταίω εγώ τώρα που κάνω περίεργους συνειρμούς;

    Reply
  53. Ανώνυμος

    9:16 ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ

    Reply
  54. Ανώνυμος

    ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ ΤΑΡΑΞΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΕΡΑ,ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ @9:38

    ΥΠΑΤΙΑ*

    Reply
  55. Ανώνυμος

    9.32 ΚΑΛΣΟΝ ΕΙΠΕΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΣ. ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ, ΕΣΤΩ ΒΡΙΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΣΟΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΓΕΛΟΙΟΣ.

    Reply
  56. Ανώνυμος

    TA ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΑΘΑΦΕΡ ΜΟΛΙΣ ΠΡΩΤΟΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ..
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΡΑΛΥΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΦΥΡΕΡ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ..
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  57. Ανώνυμος

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΠΕ-ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΙ ΠΟΛΥΠΑΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;

    ΥΠΑΤΙΑ*

    Reply
  58. Ανώνυμος

    Πάντως όπως και να γράφετε, ανασκολοπισμός ή διοβελισμός τελικά παλούκωμα σημαίνει.
    Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα απ' ό,τι έχετε καταλάβει.

    Reply
  59. Ανώνυμος

    @hellraiser
    από γραμματιζούμενο απλυτάριο

    Οχι ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ δεν γράφεται έτσι

    και είναι ανασκολΟπισμος για την ενημέρωσή σου…

    το επίπεδό σου είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥ κοντά σε αυτό της κατσαρίδας… και δεν είμαι σίγουρος οτι αισθάνεσαι πολύ περήφανος γι' αυτό….

    δεν μου λες … στρατό έχεις πάει "πολεμιστή"???

    Reply
  60. Ανώνυμος

    ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ.ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!!!!!! ΜΕ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΔΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΑΦΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    Reply
  61. hellraiser

    Γραμματιζουμενο απλυταριο 9:16,η λεξη "ανασκολπισμος" ετσι γραφεται;
    Αν ξερεις πως γραφεται συντομα θα μαθεις και πως γινεται,οχι οτι θα σε "χαλασει" και καθολου,ειναι σε ολους γνωστο ποσο σας αρεσει να σας ανοιγουν την πισω πορτα σας.

    Reply
  62. Ανώνυμος

    Βρε καθίστε καλά. Αν γίνει όλη η Ελλάδα χρυσή αυγή μετά εσείς με ποιους θα τρώγεστε; Εκτός κι αν τρώγεστε μεταξύ σας.

    Reply
  63. Ανώνυμος

    Την ουσία δεν την αλλάζει μια ανορθογραφία. Προσπαθείτε να απαξιώσετε την Χρυσή Αυγή αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

    Reply
  64. Ανώνυμος

    ΖΩΑ…
    απλά
    ΑΝΟΘΡΟΓΡΑΦΑ ΖΩΑ…

    π.χ. η λέξη κατακλΙσει ΔΕΝ γραφεται έτσι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ (δεν σας λέω πως γράφεται για να πάτε να βρείτε ένα βιβλίο που λέγεται ΛΕΞΙΚΟ και να το ανοίξετε…)

    Έχετε και άποψη … αγράμματα φασιστόμουτρα!!!
    Το παίζετε και Έλληνες χωρίς να μπορείτε να γράφετε Ελληνικά…
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *