Φόβοι Ελλήνων διπλωματών για εισβολή λόγω ΑΟΖ

Τον φόβο Ελλήνων διπλωματών για πιθανή τουρκική εισβολή στην περίπτωση που η χώρα μας προχωρήσει τα ζητήματα που σχετίζονται με την οροθέτηση ΑΟΖ (Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης) στο Καστελλόριζο, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο κ. Ηλίας Τσεκερίδης, ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της ομογένειας στη Νέα Υόρκη.
Η αποκάλυψη έγινε από τον κ. Τσεκερίδη, όταν ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, μίλησε την ….
Πέμπτη 31 Μαρτίου, στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.

Το περιεχόμενο της ομιλίας του κ. Τσεκερίδη έγινε γνωστό στην ομογένεια από το GreekAmericanNewsAgency.com και σύμφωνα με πληροφορίες έχει προκαλέσει ένταση σε αρκετούς ομογενειακούς φορείς.

Στο πλαίσιο του απολογισμού των εορταστικών εκδηλώσεων για την απόδοση τιμών επ’ ευκαιρία της 190ης επετείου από την Επανάσταση του 1821 και απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε σχεδόν στο σύνολό του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας για το ζήτημα της μη προβολής των εθνικών θεμάτων (Σκοπιανό, Κυπριακό, Ποντιακό και ΑΟΖ) ούτε στο ετήσιο συλλεκτικό λεύκωμα αλλά ούτε και στην παρέλαση, ο κ. Τσεκερίδης αιτιολόγησε την επιλογή της διοίκησης από τους φόβους που εκφράζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές για τις τουρκικές αντιδράσεις.

Σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο, ο κ. Τσεκερίδης ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: “Ξέρετε πολύ καλά ότι αυτό το θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης δεν είναι ότι δεν ήθελα εγώ να το κάνουμε θέμα… Mε αυτούς τους ίδιους που μιλάτε, τους διπλωμάτες… είπανε… πήγαμε στο Καστελόριζο και κάναμε αυτό που λέμε να κάνουμε Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Και έρχεται η Τουρκία. Είμαστε εις θέση να αναχαιτίσουμε την εισβολή των Τούρκων; Η Ελλάδα λέει όχι! Φοβούνται να κάνουν κάτι τέτοιο! Σας το λέω … φοβούνται μήπως έρθει η αρβύλα από δίπλα και μας πατήσει! Και οικονομικά δεν είμαστε καλά και πιθανόν και στρατιωτικά να μην είμαστε καλά!».

http://www.newsbomb.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

44 Comments

  1. Ανώνυμος

    2000 χρονια σκλαβιας ναι σε ολα ομως με συνεση και προσοχη και καλο υπολγισμο στον εχθρο τα πραγματα αλαξαν δεν εχουμε γιαταγανια και κουμπουρια εχουμε μονο ψυχη αλα ας εχουμε και καμια γατα για τα ποντικια ετσι γιατι απο εφιαλτες και γουσηδες αλο τιποτα και απο οτι βλεπαιτε ολο εφιαλτες εχουμε πχ ασε την σημαια να την παρη ο ανεμος ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ αλα εαν ερθη η ωρα ο καθενας μας θα κανει αυτο που πρεπη υπερ ΠΑΤΡΙΔΟς ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ ας ειμαστε και λιγο ΟΔΥΣΕΑΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ σε εμένα και αρκετούς πιστεύω άλλους προκαλεί ο λόγος σου απίστευτη χαρά.
    Αλήθεια είναι, δεν πεθαίνει το Έλληνικό πνεύμα.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
    ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.
    ΑΛΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ.ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ ΓΙΑ ΙΔΕΕΣ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΛΑ ΤΑΠΕΙΝΑ,ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ
    SOTOS

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Αγαπητέ φίλε 6,25

    Δεν είπα ποτέ ότι είμαστε έθνος που μετράει μόνο νίκες, αλλά συνέχεια γράφω και λέω ότι, δεν πρέπει να κλάψουμε για άλλες χαμένες πατρίδες και για άλλους χαμένους Έλληνες.

    Του ότι είμαστε μοναδικός λαός, επάνω σε αυτόν τον πλανήτη αυτό είναι αλήθεια, παρότι τα τελευταία χρόνια προσπάθησαν του κόσμου οι βάρβαροι αυτό να το αλλάξουν και νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να ξαναβάλουμε την χώρα εκεί που της ανήκει, στον θρόνο του παγκόσμιου πολιτισμού.

    Αυτό που ήθελα να πω με τα παραπάνω σχόλια μου ήταν ότι, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εδραιώσουμε τον φόβο μέσα στις ψυχές μας, διότι ο φόβος είναι κάτι άγνωστο για τους Έλληνες, που στο πέρασμα της ιστορίας τους κατάφεραν να γραφτούν στα κατάστιχα του αιωνίου κόσμου, μόνο και μόνο, διότι δεν γνώριζαν τι θα πει φόβος.

    Εάν οι Έλληνες προσκυνούσαν τον φόβο και λογάριαζαν απειλές από πολυπληθέστερους στρατούς τώρα δεν θα είχαμε Θερμοπύλες, Γαυγάμηλα, Μαραθώνα, επανάσταση του 1821, τον άθλο του 1940 και άλλα τόσα, που ακόμα και η ιστορία αδυνατεί να τα γράψει.

    Δεν θέλω να παριστάνω τον γραφικό, ούτως η άλλως αυτό δεν μου ταιριάζει, αλλά δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη μου στον αγώνα που κάνουν ορισμένοι για να απαξιώσουν και να διαλύσουν αυτό το έθνος, που το μόνο που έχει προσφέρει στην παγκόσμια ανθρωπότητα είναι η ελευθερία του να μπορείς να σκέπτεσαι.

    Λυπάμαι εάν τα σχόλια μου δημιούργησαν σε ορισμένους άσχημα συναισθήματα, αλλά θα λυπόμουν ποιο πολύ εάν τα σχόλια μου δεν δημιουργούσαν απολύτως τίποτε.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  5. vomoloxius

    Ελεύθερη σκέψη Τί προσέγγιση ήταν αυτή;;Ενηλικιωθήκαμε!!!Πατριωτικές εξάρσεις,εκατοντάδες πτώματα!!είμαστε υπερόπλο γιατί είμαστε Ελληνες!!.Στην Κύπρο ακόμα μετράμε τίς πληγές μας έστω κι'αν πέρασαν 37 χρόνια!!ο πόλεμος αφήνει πίσω του ανθρώπινο πόνο,καί όχι ωραία λογάκια,γραμμένα σέ πληκτρολόγιο

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Αγαπητέ φίλε 4,30

    Σαφώς και έχεις το δικαίωμα να κρίνεις και να κατακρίνεις τα όποια σχόλια και άρθρα μου, από την στιγμή που αποφάσισα να τα εκθέσω σε δημόσιο διάλογο και σχολιασμό, αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι, ο σεβασμός στον διάλογο είναι χάρισμα και προνόμιο των αρχαίων Ελλήνων, δηλαδή των προγόνων μου και είμαι πολύ περήφανος που κατάγομε από αυτούς, όσο και εάν μερικοί για τους δικούς τους ανθελληνικούς λόγους θέλουν το αντίθετο.

    Αγαπητέ φίλε, καραγκιόζηδες σαν και εμένα όπως τουλάχιστον μας αποκαλείς όταν θα έρθει η ώρα θα σταθούμε και πάλι τριακόσιοι για να υπερασπιστούμε το ένα και μοναδικό που μας άφησαν οι πρόγονοι μας, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, την οποία εσύ θα έχεις το δικαίωμα να την χρησιμοποιείς όπως θέλεις, όπως για παράδειγμα κάνεις και τώρα.

    Τέλος φίλε μου θα ήθελα να σου πω ότι, καραγκιόζηδες και μη θα πρέπει να έχουμε μια κοινή αγάπη, την αγάπη για την πατρίδα και την αγάπη για αυτά που μας άφησαν οι πρόγονοι μας, έτσι ώστε καραγκιόζηδες και μη, να δούμε κάποια στιγμή αυτό το έθνος να ξαναγίνεται το λίκνο του πολιτισμού και η πηγή της σκέψης.

    Σε ευχαριστώ θερμά για τον σχολιασμό σου, που στάθηκε αφορμή για να γράψω το παραπάνω σχόλιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!!
    ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!!
    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ) ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ!
    ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!!

    Η ΜΙΣΟΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ!!!!
    (ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕ ΑΟΖ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ!)
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΜΕ ΑΟΖ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ.
    ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΜΕ ΑΟΖ
    ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ.
    Ο ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ Β.ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ) ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΡΟΥΤΣΑ;
    http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/b_16.html

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΝΟΜΟ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑΣ Ε ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ
    SOTOS

    Reply
  11. Ανώνυμος

    4.30 EIΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΙΔΗΣ ΦΙΛΕ .
    ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΠΤΩΧΕ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?
    SOTOS

    Reply
  12. Ανώνυμος

    koita ti lamogia vazoyn na milane….oti kai kala ama diekdikisoyme tin aoz ti diki mas tha mas kanoyn polemo oi toyrkoi…lamogia pasokia gamimena prodotes…kane vre malaka papandreoy tin aoz me toys israilites kai ama exoyn arxidia oi toyrkoi as erthoyn meta…ala tetoios malakas poy eisai klaniari prodoti ti na kaneis.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Χαζός είναι ο Ερντογάν να κάνει πόλεμο. Αφού μπορεί να αγοράσει ότι του χρειάζεται, γιατί να μετρήσει θύματα. Εξάλλου γνωρίζει πολύ καλά ότι, όταν αυτός έκανε επενδύσεις ανάπτυξης, εμείς αγοράζαμε υπερτιμημένα όπλα, αεροπλάνα και υποβρύχια… οπότε γιατί να διακινδυνέψει και να ασχοληθεί με βλακίες; Άλλωστε είναι και φιλαράκια με τον Τζέφρυ… στα οικονομικά θα κολώσουν, θα τα βρουνε μια χαρά, αν δεν το έχουν κάνει ήδη.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Έλληνες, όπου και εάν βρίσκεστε, όπου και εάν κτυπάει η καρδιά σας, θέλω να σας παρακαλέσω μόνο αυτό να μην ξεχάσετε ποτέ ότι, είστε Έλληνες, είτε πολεμήσουμε με τις κάθε λογής ύαινες που μας περιστοιχίζουν είτε όχι, διότι το να είσαι Έλληνας δεν περιορίζεται από σύνορα και εδάφη, αλλά τα εδάφη και τα σύνορα περιορίζονται στο να δεχτούν την μεγαλοσύνη αυτού του έθνους.

    Γνωρίζω πολύ καλά ότι, οι εκατοντάδες εσωτερικοί ανθέλληνες εργάζονται πυρετωδώς ολημερίς για να κάνουν αυτό το έθνος να μοιάζει με συρφετό αλβανόγυφτων, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι, το φράγμα έχει σπάσει και το νερό θα πάρει τον δρόμο του, παρασέρνοντας στο διάβα του όλα τα εμπόδια.

    Έλληνες, οι άλλοι έχουν πυραύλους και χιλιάδες στρατού, εμείς όμως έχουμε ένα και μόνο υπερόπλο, του ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και αυτό το υπερόπλο έχει κατατροπώσει στο παρελθόν και θα κατατροπώσει και στον μέλλον όποιον αποφασίσει να πατήσει τα όσια και τα ιερά του κάθε Έλληνα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  15. V.Solegna

    SOTO και 3:33 (και υπόλοιποι) ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    3.33 NA ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ.
    ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΚΕΙΝΗ ΩΡΑ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ.
    εσυ αδελφε θα το βαλεις?
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΛΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ας τοκαλο σου δακρυσα.
    SOTOS

    Reply
  17. Ανώνυμος

    3.07 στην Κύπρο έχασαν οι τούρκοι; 40 χρόνια κατοχή στην Κύπρο κάνουν και εξόντωσαν όλους σχεδόν τους Έλληνες που δεν πρόλαβαν να φύγουν.

    Από αυτούς δεν περιμένουμε κατοχή γερμανικού στυλ Β'ΠΠ, αλλά σταδιακή εξολόθρευση όλων των Ελλήνων.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ…ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΗ ΣΚΙΑ ΜΑΣ….ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΟΤΕΣ…..

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Άρε SOTO φουκαρά. Ο στρατός όπου υπηρέτησες δεν είναι Ελληνικός.

    Με προδοσία από τους μασόνους χάσαμε την Κύπρο (αμαχητί σχεδόν), και έτσι θα χάσουμε και το Καστελόριζο και όχι μόνο.

    Αν θέλεις να πολεμήσεις για τον Ελληνισμό, ξεκίνα από τους μασόνους.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΜ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ.ΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΙΦΗΝΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΤΙΓΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΟΤΑΝ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.ΠΟΛΕΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.ΤΟΠΟΣ ΙΕΡΟΣ.ΜΗ ΤΗ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.ΕΞΩ ΑΠΟ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΑΛΗΤΕΣ.Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ.ΟΥΣΤ ΜΥΑΣΜΑΤΑ

    Reply
  21. V.Solegna

    Έχοντας θητεύσει κάποια χρόνια (πρασινοσκούφης) με το ‘μπερκιν’ στη πλάτη γεμάτο εκρηκτικά που προοριζόταν για το αεροδρόμιο της Τύμπου και κάποια χρόνια προστατεύοντας την Αχίλλειο πτέρνα της Πατρίδας, σας λέω ότι ο Στρατός μας (παρά την προσπάθεια απαξίωσης από τους πολιτικούς) δε φοβάται τίποτα.
    ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ. ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    αν πραγματι θελουμε να αντιμετοπισουμε με ισχυ τον αντιπαλο, τοτε
    διετη στρατιωτικη θητεια σε ανδρες και γυναικες
    αυτο για αρχη και πολλα αλλα……………

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Αγαπητέ αρθρογράφε,

    Από αρχαιοτάτων χρόνων οι τούρκοι πάντα απειλούσαν και κατεδίωκαν τους Έλληνες για διάφορους σχεδόν ανύπαρκτους λόγους, διότι το θέμα των τούρκων δεν είναι η ΑΟΖ, ούτε τα πετρέλαια, αλλά η αιώνια δίψα που έχουν για την εξόντωση του Ελληνικού στοιχείου επί γης.

    Το όπλο των Νεότουρκων έναντι της χώρας μας πάντα ήταν ο φόβος, δηλαδή, με απειλές και εκβιασμούς έχουν καταφέρει να πτοήσουν και να φοβίσουν τον Έλληνα πολίτη, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι, οι τούρκοι δεν φοβήθηκαν και δεν φοβούνται λαό επάνω στην γη όσο τον Ελληνικό, διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι, για να μπούνε στην Ελλάδα θα χρειαστούν πολλές εκατοντάδες πτώματα και ακόμη περισσότερα για να παραμείνουν κιόλας.

    Έλληνες, μην ακούτε τους κάθε πληρωμένους ανθέλληνες εντός και εκτός της χώρας να διατρανώνουν ότι, δεν είμαστε ικανοί για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε τουρκική εισβολή, σας λέω μόνο αυτό, πάντα οι Έλληνες πολεμούσαν με εκατονταπλάσιο στρατό, δίχως να μετράνε ποσότητες και όπλα του αντιπάλου και ξέρετε γιατί, διότι σαν Έλληνες έχουμε κάτι που δεν το έχει κανένα έθνος επί γης, αγνοούμε τον θάνατο.

    Ήμασταν Έλληνες, είμαστε Έλληνες και θα παραμείνουμε Έλληνες μέχρι συντέλειας του κόσμου, είτε το θέλουν, είτε όχι μερικοί.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΞΗΣΗ

    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ

    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ…

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Καποιος λογος θα υπαρχει για να τα ανακατευουν τωρα

    τον λενε σορος

    δηλαδη εσεις κοιτατε αλου για να κλεβουνε αυτοι εδω

    φοβιζουν τον κοσμο

    ο τσεκεριδης ειναι προδοτης ή ανίκανος

    Reply
  26. Αυτο το λέμε διπλωματία του κλανιαρη

    Καταλαβατε ορνια ποιοι γίνονται διπλωματες αυτες οι μαουνες που δεν μπορουν να δεσουν πουθενα γιατι ειναι αχρηστες

    Reply
  27. Οι Διπλωμάτες είναι άχρηστα λαμόγια και αρχιπρακτορες

    Ο καλύτερος τους εχει διπλωμα δικηγόρου

    ΑΝ ΜΑΛαΚΕΣ οι ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ

    ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ

    ΠΑΛΙΟ ΚΛΑΝΙΑΡΕΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *