Ο Γιώργος πήρε τις αποφάσεις του

Τα πιόνια άρχισαν να μπαίνουν στη θέση τους. Και ο Γιώργος Παπανδρέου, μελετά πλέον τις… μεθεπόμενες κινήσεις του στην πολιτική σκακιέρα, από τη στιγμή που φαίνεται ότι ο Πρωθυπουργός κατέληξε στη στρατηγική διαδρομή που θα «ξεκολλήσει» την Κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον για τους αμέσως επόμενους μήνες.
Ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να…..
σηκώσει ο ίδιος το βάρος της υπέρβασης των παιδικών ασθενειών που έχουν προσβάλλει το τελευταίο διάστημα το ΠΑΣΟΚ, και κατ’ επέκταση την Κυβέρνηση. Με προσωπικές επαφές και συζητήσεις, με Υπουργούς και βουλευτές, δίνει το στίγμα ότι ο ίδιος είναι αποφασισμένος να μην το βάλει κάτω, και να δώσει τη μάχη. Για την Ελλάδα, αλλά και το ΠΑΣΟΚ.

Η χρονική μετάθεση της ψηφοφορίας για τα νέα μέτρα, δίνει στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τον χρόνο που χρειάζονταν για να ανασυνταχθούν, και να επιχειρηματολογήσουν έναντι της εκλογικής τους βάσης, τις ημέρες του Πάσχα.

Παράλληλα, το Μέγαρο Μαξίμου δείχνει αποφασισμένο να κοινοποιήσει τον πυρήνα των επώδυνων μέτρων στην κοινωνία, σε… δόσεις, ώστε να μην διαμορφωθούν συνθήκες στιγμιαίου σοκ, που εκτιμάται ότι θα έχει εξαιρετικά αρνητικά αποτελέσματα για την Κυβέρνηση, στη δύσκολη σημερινή συγκυρία.

Γνωρίζοντας πολύ καλά το τι συμβαίνει στα… υπόγεια ρεύματα του κόμματος του οποίου είναι ηγέτης, ο Γιώργος Παπανδρέου διαισθάνεται ότι θα απαιτηθεί να βγει ο ίδιος… πολύ μπροστά, ώστε να παρακινηθεί και το υπόλοιπο πολιτικό δυναμικό του ΠΑΣΟΚ να ακολουθήσει.

Άλλωστε, τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων που έχει στη διάθεσή του το Μέγαρο Μαξίμου δείχνουν ότι ο Πρωθυπουργός παραμένει το ισχυρό χαρτί του κυβερνώντος κόμματος, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των υπουργών, η δημοφιλία και προσωπική απήχηση των οποίων… εξανεμίζεται.

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ. ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ. ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΟΥ!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΑΝΕ ΩΘΗΣΗ ΜΟΝΟ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 18 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ? ΑΚΟΥΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΙΝΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΒΕΝΖΙΝΕΣ-ΦΠΑ -ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ -ΦΟΡΟΙ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ ΑΣ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΣΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΗΤΕΡΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ……..Ο ΛΑΟΣ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    το 1990 ειχα δει σε ενα τοιχο το προφητικό "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ REEL MAGIC" και το 1989 στον τοίχο σχεδόν απέναντι απ το σπίτι μου "ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΥΡΝΑΡΓΙΑ" (με το Γ στο πουρνάρια)

    μερικοί σοφοί άνθρωποι γράφουν και σε τοίχους.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΣΥΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ …………..ΘΥΜΗΣΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Δείχνουν οι δημοσκοπήσεις ότι είναι ισχυρό χαρτί; Ποιούς ρώτησαν; Να ξέρω προς τα που θα ρίξω το φάσκελο.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

    ΡΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Και τα φρουτάκια θα πλημμυρίσουν όλη την επικράτεια,στην αρχή στα προπατζίδικα ,μετά στα μπαρ και καφενεία.Γέροι γριές και νεαροί θα ξημεροβραδιάζουν στο μαγικό μηχάνημα,και δε θα προλαβαίνουν οι δικηγόροι να εκδίδουν διαζύγια ούτε το ταμείο πρόνοιας να ενισχύει άπορους.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Αχ πότε θα γίνει το μπαμ…Αχ πότε θα γίνει το μπαμ…Αχ πότε θα γίνει το μπαμ…Αχ πότε θα γίνει το μπαμ…Αχ πότε θα γίνει το μπαμ…Αχ πότε θα γίνει το μπαμ…Αχ πότε θα γίνει το μπαμ…Αχ πότε θα γίνει το μπαμ…
    ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ.ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ.ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Τώρα πήρε τις αποφάσεις?Αυτές πάρθηκαν την επομένη των εκλογών του Οκτώβρη και υλοποιούνται.Απλώς τώρα αντιμετωπίζει σκοπέλους μέσα στο κόμμα και στο κοινοβούλιο,αλλά γρήγορα θα τους προσπεράσει γιατί εδώ που μας έφερε με τις επιλογές του το μαχαίρι βρίσκεται στο λαιμό και όλοι θέλουν τη ζωή τους,μεταξύ Ελλάδας και προσωπική άνεση προτιμάται η προσωπική άνεση.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;

    ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Αν αυτό το βλαμμένο είναι το ισχυρό χαρτί του ΠΑΣΟΚ τότε η χώρα κυβερνιέται από επικύνδινους. Ξεκουμπιστείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *